auto-put u hrvatskoj

Na istom mestu su život izgubili i Toše i prelepa Dolores: "UKLETI" put za koju se godinama vezuju užasne priče

0

Dolores Lambašu i Tošeta Proeskog vezuje to što su na istom putu tragično i prerano izgubili živote.

Toše Proeski preminuo je preranom i tragičnom smrću
Toše Proeski preminuo je preranom i tragičnom smrćufoto: MUSTAFA OZER / AFP / Profimedia

Kako su preneli hrvatski mediji, dogodila se strašna saobraćajna nesreća na auto-putu A3 u Hrvatskoj, između Novske i Okučana, u kojoj su poginule dve osobe.

 

Neretko se može čuti da se ova deonica puta naziva i ukletom, jer se tamo često događaju saobraćajne nesreće, a na njoj su život izgubile i neke poznate ličnosti kao jako mlade.

 

Smrt Dolores Lambaše

 

Dolores Lambaša stradala je sa 32 godine
Dolores Lambaša stradala je sa 32 godinefoto: Youtube Printscreen

Glumica Dolores Lambaša nastradala je pre 11 godina u saobraćajnoj nesreći. Najpre jee bila teško povređena, a nekoliko sati kasnije iz bolnice u Slavonskom Brodu potvrđeno je da je preminula. Imala je samo 32 godine.

 

Sa kolegom Stojanom Matavuljem se vraćala iz Beograda, gde su bili na pozorišnoj predstavi, a u povratku su odlučili da svrate do Iloka i tamo posete prijatelja. Međutim, iz nepoznatog razloga su odlučili da za Zagreb krenu usred noći. Sahranjena je u rodnom Šibeniku.

 

Smrt Tošeta Proeskog

 

Nepunih 16 godina prošlo je otkako nas je prerano napustio čovek anđeoskog glasa,Toše Proeski. Život je izgubio sa samo 26 godina u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Nove Gradiške.

 

Oko 6 sati i 20 minuta vozilo kojim je upravljao vozač makedonskog pevača, zbog neprilagođene brzine i premalog razmaka između vozila, udario je u prikolicu. Toše je u tom trenutku spavao, a njegova strana automobila završila je pod prikolicom. U automobilu je bila i Tošetova menadžerka Ljiljana Petrović koja je bila u stanju teškog šoka, piše Story.hr.

 

Nesreća Hanke Paldum

 

I pevačica Hanka Paldum doživela je saobraćajnu nesreću na auto-putu za Zagreb pre 9 godina, gde je prošla bez povreda, iako je automobil bio totalno uništen.

 

Hanka Paldum takođe je imala nesreću na ovom auto-putu
Hanka Paldum takođe je imala nesreću na ovom auto-putufoto: Dado Đilas

— Hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu verovati da sam se i ja sudarila na tom ukletom auto-putu gde su stradale moje kolege, Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tim putem, ali to nije normalno. Videla sam znak krsta i, kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba — preneli su hrvatski mediji izjavu Hanke Paldum.

 

Nesreća Emira Hadžiafizbegovića

 

Emir Hadžihafizbegović u oktobru 2014. godine doživeo je nesreću takođe na putu A3. Ustanovljeno je da je poznati glumac prekoračio dopuštenu brzinu, odnosno, nije je prilagodio uslovima u saobraćaju.

 

U nesreći je poginula 63-godišnja Ankica Kuduz, majka poznate manekenke Lane Kuduz, a povređene su dve osobe. Glumac je priznao krivicu, pa jeosuđen na godinu dana zatvora.

 

Bonus video

CRNE TAČKE GLAVNI UZROK SAOBRAĆAJNIH NESREĆA U SRBIJI?! Stručnjak za saobraćaj: Postoji način da se one lako utvrde i otklone

 

makonda-tracker