nije im se dalo

Ludo su se voleli, a onda je stigla vest o njegovoj SMRTI: Tragična ljubavna priča Tošeta Proeskog i Adrijane Budimir

0

Sudbina im nije bila naklonjena, o njihovim emocijama godinama se pričalo

LJUBAVNA PRIČA TOŠETA PROESKOG I ADRIJANE BUDIMIR
LJUBAVNA PRIČA TOŠETA PROESKOG I ADRIJANE BUDIMIRfoto: Facebook / toseproeski

Tragično stradali pevač Toše Proeski bio je na vrhuncu slave kada je izgubio život u saobraćajnoj nesreći 16. oktobra 2007. godine. Iako o privatnom životu nije često govorio nakon njegove pogibije saznalo se da je bio u vezi sa rukometašicom Adrijanom Budimir.

 

Ova tragična vest uznemirila je ceo region, a na sahrani su se okupile brojne poznate ličnosti, među kojima svoju tugu Adrijana nije mogla da sakrije. 

 

Stajala je samo i plakala i tada je potvrđena priča da su bili u vezi i da su se veoma voleli.

 

 

Godine su prolazile a Adrijana nije mogla da se oporavi od ovog velikog gubitka. Odlazila je povremeno na mesto gde je Toše bio sahranjen i uvek se posle toga toliko razboljevala da je završavala u bolnici.

 

Ona joj je njen lekar zabranio da ide u Kruševo, jer se plašio da će to ostaviti trajno posledice na njeno zdravlje. 

 

- Nekad mi je Toše nosio beče ruže, moje omiljeno cveće. Sad ih ja nosim njemu na grob. Doktor mi je zabranio da idem u Kruševo jer svaki put nakon što odem na Tošetov grob završim u bolnici - ispričala je jednom Andrijana.

 

ADRIJANA JE BILA SKRHANA NAKON TOŠETOVE SMRTI
ADRIJANA JE BILA SKRHANA NAKON TOŠETOVE SMRTI foto: ROBERT ATANASOVSKI / AFP / Profimedia

 

Tada se u javnosti polemisalo o tome da su njih dvoje bili u dva navrata zajedno, jednom od 2001. do 2004. godine, a da su onda opet počeli da se zabavljaju i navodno žive zajedno 2007., baš kada je Toše poginuo.

 

Adrijana se tek posle mnogo vremena vratila normalnom svakodnevnom životu. Sportsku karijeru je nastavila u selekciji Hrvatske, a 5 godina nakon Tošetove smrti upoznala je čoveka koji je donekle zalečio rane.

 

 

Stala je na ludi kamen sa jednim ugostiteljem iz Skoplja, a dve godine kasnije oni su postali roditelji sinu Maksimu. Andrijana je uspela i da uđe u istoriju rukometa i to kao prvi ženski trener neke muške selekcije.

 

Nakon toga je otvorila privatnu rukometnu školu u kojoj posvećeno radi sa mladim ljudima koji vole sport, a mnogi je smatraju jednom od najuspešnijih sportiskinja svog vremena. 

 

Bonus video:

Opomena za pijane vozače

 

 

makonda-tracker