i maćeha i konkurencija na pisti

Jedna fotografija otkriva SVE: U kakvim je odnosima ćerka Monike Beluči s tatinom 30 godina mlađom BIVŠOM ŽENOM?

0

Mnogo je raskida u ovoj priči, ali i dobrih odnosa koji su ostali nakon njih. Svi se pitaju da li je za to zaslužan sam Kasel.

Vensan Kasel i Tina Kunaki
Vensan Kasel i Tina Kunakifoto: Mondadori Portfolio / ddp USA / Profimedia

Kako je svima poznato, francuski glumac Vensan Kasel se i dalje u javnosti drži na distanci od bivše supruge i poznate manekenke Tine Kunaki, iako se prema fotografijama s plaže od prošle godine može videti da je brižan otac njihovoj ćerki Amazoniji

 

Naime, njihov brak se okončao 2023, a par je zajedno dobio ćerkicu.

 

Deva Kasel, ćerka glumca Vensana Kasela i jedne od najlepših žena sveta Monike Beluči, i sama popularna manekenka, jasno nam je sada stavila do znanja u kakvoj je odnosu sa svojom bivšom maćehom.

Ranije smo, takođe, imali prilike da viđamo njih dva zajedno u javnosti i bilo je očigledno da su veoma bliske.

 

U kakvim su odnosima Deva Kasel i Tina Kunaki?

 

Čini se da je njihov odnos vrlo prisan i blizak
Čini se da je njihov odnos vrlo prisan i blizakfoto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kao što znamo, Deva Kasel je redovna gošća na nedeljama mode već godinama, pa nije propustila ni Nedelju mode u Parizu ove godine.

 

Ona je učestvovala na pojedinim revijama, dok je neke modne događaje pratila iz publike, što je drži u bliskom okruženju Tine Kunaki, bivše maćehe, koja je i takođe, redovna na svim revijama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE España (@elle_spain)

 

Na reviji brenda Jacquemus pre dva dana, drugog marta, srela se sa Tinom Kunaki koja je poput nje prijateljica sa vodećim dizajnerom ove modne marke.

 

Kako nam se čini, one su i dalje su poput najboljih prijateljica. Pozirale su zajedno ove u elegantnim odelima sa originalno krojenim rukavima koji su vodeći detalje nove kolekcije popularne modne kuće.

 

Sada je i više nego očigledno da razvod nije uticao na njihov odnos, a prizor poput ovog zabeleženog u Parizu ipak se ne sreće često.

 

Deva je u dobrim odnosima i sa sadašnjom devojkom svog oca Narom Baptisti sa kojom je prošlog leta bila na plaži u Brazili gde Vensan živi. Tom prilikom im se pridružila i Leoni kao i najmlađa sestra Amazonija.

 

Ovo više nikoga ne iznenađuje, Deva definitivno neguje svoje odnose i viđa se sa devojkama svog oca bez obzira na status njihove veze.

 

Modna Nedelja u Parizu 2024. godine
Modna Nedelja u Parizu 2024. godinefoto: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Iako Deva Kasel može samostalno da bira sa kime će se družiti, nije poznato kako na ovu situaciju gleda Monika Beluči.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO:

Poznati modni dizajner govori o modi

 

 

makonda-tracker