nestvarna

Godine prolaze, a ona – SVE ZAVODLJIVIJA: Fotografija Monike Beluči o kojoj danas priča cela planeta

0

Italijanska filmska diva od početka karijere oduzima dah svojom lepotom i šarmom, a najnovija naslovnica za koju je pozirala jedna je od najlepših otkad je znamo

Monika Beluči je od početka karijere jedna od najlepših žena u istoriji filma
Monika Beluči je od početka karijere jedna od najlepših žena u istoriji filmafoto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Glumica Monika Beluči u septembru ove godine proslavila je 59. rođendan, a ona je i danas ono što je bila od svojih prvih uloga – nenadmašan seks simbol i žena pred kojom niko nije ravnodušan.


Vatrena Italijanka iznova potvrđuje svoj status jedne od najlepših žena 20. i 21. veka, a sada pokazala da je, kako vreme prolazi, ona sve fascinantnija.


Monika je pozirala za najnoviji broj kineskog izdanja magazina Esquire, a na naslovnoj strani je vidimo u raskopčanoj beloj košulji ispod koje se nazire crni veš.


Glumica je snimila i editorijal u crnom maksi-kaputu, u kom je vidimo kako ističe savršeno izvajane noge u prvi plan, a mnoge je podsetila na svoju ulogu u čuvenom filmu "Malena".

Nasmejana, uz minimum šminke, Monika je još jednom podsetila zbog čega je pravi fenomen od trenutka kada je zakoračila na javnu scenu.


"Vanvremenski stil vanvremenske dame", "Obožavam njen stil", "Kakva klasa", "Ona je neverovatna"... neki su od komentara fanova slavne glumice.

 


Podsetimo, Monika Beluči rođena je u Čiti di Kastelo 30. septembra 1964. godine, a najpre se osamdesetih godina prošlog veka bavila modelingom.

 

Otkrivena je kada je imala samo 16 godina i pojavila se u mnogim reklamnim kampanjama, a pozirala je za brojne magazine, uključujući Vogue i Elle. U svet glume zakoračila je 1990. godine, ulogom u filmu "Vita coi figli" režisera Dina Risija, a zatim izgradila veliku glumačku karijeru i osvojila prestižne nagrade.

 

Još fotografija Monike Beluči pogledajte u galeriji.

1 / 7 Foto: Nick Zonna / SplashNews.com / Splash / Profimedi

 

BONUS VIDEO

Nenadmašna Monika Beluči

 

makonda-tracker