i ona se iznenadila

Do smrti će se kajati jer je REKAO "NE" MONIKI BELUČI: Bila je trudna i zauzeta, a pevač će taj trenutak pamtiti zauvek

0

Čuveni pevač je sve iznenadio kada je u jednom intervjuu priznao da mu je najveća životna greška to što nije "pojurio" Moniku Beluči kada je imao priliku

monika beluči i vensan kasel 1996. godine
monika beluči i vensan kasel 1996. godinefoto: Cecchi Gori Group Tiger Cinemato / Christophel Collection / Profimedia

Kada pomislite na italijanske glumice, nesumnjivo će vam jedna od prvih asocijacija biti Monika Beluči, proslavljena filmska diva i jedna od najlepših žena našeg vremena.


Milionima muškaraca širom sveta vatrena Italijanka bila je i ostala tiha patnja, a mnogi poznati frajeri otvoreno su pričali o svojoj fascinaciji Monikom.

 

Među našim glumcima njen najveći fan bio je Marinko Madžgalj, koji ju je često pominjao u svojim intervjuima, a jednom prilikom je njen sunarodnik i proslavljeni pevač Eros Ramacoti takođe izrazio svoje divljenje glumicu... uz žaljenje što nije pametnije iskoristio priliku da joj se približi.

Ramacoti je, naime, u intervjuu koji je svojevremeno dao za list Corriere della Sera pričao o mnogim temama, a dotakao se i svog privatnog života. Tada je upitan zbog čega se u životu najviše kaje i koju grešku više nikada neće ponoviti, a Eros je iznenadio novinara rekavši:


"Ne" koje sam rekao Moniki Beluči.

On nije precizirao kako je tačno izgledao njihov susret i da li je zaista rekao "ne" ili je samo okrenuo leđa svojoj šansi kada se našao u društvu glumice, ali je priznao da je imao priliku da je "zavede", ali ga ju je propustio.


Voleo bih da sam više jurio za najlepšom ženom na svetu – istakao je Ramacoti.


Nakon nekog vremena, Moniku su u jednom intervjuu pitali o tome, a ona je odgovorila:


Pa... Moramo onda da se čujemo telefonom... Ali kad?

 

Monika Beluči skoro godinu dana je u vezi s Timom Bartonom
Monika Beluči skoro godinu dana je u vezi s Timom Bartonomfoto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Ipak, glumica je dodala da je to bilo nemoguće u trenutku koji je Eros pomenuo.


Bila sam u petom mesecu trudnoće. Nosila sam Devu. Kunem se da ću ga pozvati. Volim Erosa, zaista ga poštujem – istakla je Monika.

 

BONUS VIDEO

Predivna Monika Beluči

 

makonda-tracker