inspiracija za proleće!

Ćerka Monike Beluči zna kako ih kombinovati: Omiljene ženske farmerke stvaraju optičku varku, a ponovo su ULTRATRENDI

0

Deva Kasel je na Diorovoj reviji ponela vrlo praktičan i zahvalan model tekas pantalona, koji može da se nosi na bezbroj načina. Ona je birala – eleganciju!

Deva Kasel, ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela, na Nedelji mode u Parizu
Deva Kasel, ćerka Monike Beluči i Vensana Kasela, na Nedelji mode u Parizufoto: VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia

U Francuskoj se trenutno održava Nedelja mode u Parizu, koja je okupila sam svetski krem kada je u pitanju modna industrija, a jedna od najpopularnijih devojaka u Gradu svetlosti trenutno je Deva Kasel.


Mlada manekenka, starija od dveju ćerki glumaca Monike Beluči i Vensana Kasela, do sad je prisustvovala nizu događaja, a jedan od njih je i revija modne kuće Dior.


Na njoj je predstavljena kolekcija ženske odeće za jesen i zimu 2024/25, a Deva je stigla u vrlo šik i udobnom izdanju.

Lepotica je na reviju stigla u nonšalantnom modnom izdanju, čija su glavna zvezda farmerke A-kroja, model čije se nogavice postepeno šire i zvonasti oblik.

 

Deva Kasel, ćerka Monike Beluči, na reviji brenda Dior u Parizu
Deva Kasel, ćerka Monike Beluči, na reviji brenda Dior u Parizufoto: Reynaud Julien/APS-Medias/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ponela ih je s klasičnom crnom košuljom spušenom na jedno rame i laganim crnim mantilom, a sve je upotpunila sandalama otvorenih prstiju i s platformom, dok je u ruci nosila čuvenu tašnicu Lady Dior.


Farmerke Deve Kasel se vraćaju u modu


Ćerka Monike Beluči odabrala je teksas pantalone visokog struka, vrlo praktičan komadu koji može da se kombinuje uz svaki tip obuće. Odlično izgleda uz patike, fenomenalan je uz baletanke, vrlo zgodan uz espadrile podignute pete, može da se nosi uz salonke s visokim štiklama, pa i uz kratke čizme.

 


Zato ne čudi što se ove farmerke sjajno uklapaju i uz sportski stil i uz eleganciju, a prave i malu optičku iluziju – mogu vizuelno da izduže i suze figuru. U slučaju pantalona Deve Kasel, kao da kroj nije dovoljan, tome posebno doprinose "podignuti" džepovi.

 

Ćerka Monike Beluči u zvonastim farmerkama na reviji brenda Dior u Parizu
Ćerka Monike Beluči u zvonastim farmerkama na reviji brenda Dior u Parizufoto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Odišu duhom sedamdesetih i imaju jasnu retro crtu, a spadaju i u vanvremenske komade koji su nekad popularni manje, nekad više, ali uvek su poželjan model u ženskom garderoberu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Kožne pantalone Rebel Vilson

 

makonda-tracker