ovo sigurno niste znali

Oca joj dobro znate, bivši muž joj je sin poznate glumice: Zanimljivi detalji iz života Gordane iz "Azbuke našeg života"

0

Lepa Vanja Ejdus godinama gradi uspešnu glumačku karijeru, a retko ko zna da joj je svekrva bila proslavljena glumica 

foto: Youtube printscreen / superstartelevizija
foto: Youtube printscreen / superstartelevizija

Glumica Vanja Ejdus imala je veoma zanimljivo odrastanje, a još kao mala pokazala je veliko interesovanje za glumu. Vanjin otac, čuveni glumac Predrag Ejdus je iz braka sa suprugom, arhitektom Milicom Ejdus dobio ćerku koja je, kao što danas vidimo, krenula njegovim stopama. 

 

Odigrala je brojne uloge zbog kojih je često bila u centru pažnje medija, a čini se da je javnost često okupirao i njen privatni život, o kojem glumica retko kada želi da govori.

 

Ipak, ono što se zna jeste činjenica da je od 2008. do 2012. godine bila u braku sa Ivanom Kostićem, arabistom i islamologom i jednim od osnivača "Balkanskog centra za Bliski istok", koji je inače sina naše proslavljene glumice Stanislave Pešić.

 

 

Njih dvoje su iz te ljubavi dobili ćerku, Sanu, koja je imala samo 3 godine kada su odlučili da je vreme da svako krene svojim putem. Sana je glumački talenat nasledila od bake po ocu i majke, pa sada već imamo priliku da je gledamo u nekim domaćim ostvarenjima. 

 

Iako su krenuli različitim putevim nekadašnji supružnici ostali su u dobrim odnosima. Ona je danas je u srećnoj vezi sa montažerom Stevanom Marićem.

 

Ono što je takođe zanimljivo jeste to da je on pre veze sa Vanjom ljubio jednu od naših najlepših glumica, Jelenu Gavrilović. Oni su se verili 2015. godine i baš kada su svi mislili da će stati na ludi kamen oni su odličili da se raziđu.

 

VANJA JE JOŠ JEDNOM POKAZALA SVOJE GLUMAČKO UMEĆE U SERIJI AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA
VANJA JE JOŠ JEDNOM POKAZALA SVOJE GLUMAČKO UMEĆE U SERIJI AZBUKA NAŠEG ŽIVOTA foto: Dragana Udovičić

 

Vanju Ejdus sada imamo priliku da gledamo u seriji "Azbuka našeg života" kao bivšu ženu Veljka, čoveka s kojim je glavna glumica Vesna imala veliki problem zbog posesivnosti i ljubomore.

 

Još jedna u nizu maestralno odgranih uloga dovela je Vanju u centar pažnje medija, a serija iz dana u dan obara sve rekorde gledanosti. 

 

Bonus video:

Glumac otkrio da veruje u crnu magiju 

 

makonda-tracker