kao princeza

Jedan zlatni detalj stvara MAGIJU: Vanja Ejdus očarala Beograd u izdanju dostojnog Holivuda

0

Šarmantna glumica u svakoj prilici oduševljava svojim modnim izdanjima, a za premijeru svog novog filma pripremila je posebnu odevnu varijantu 

Vanja Ejdus na premijeri filma 'Heroji Halijarda'
Vanja Ejdus na premijeri filma "Heroji Halijarda"foto: Antonio Ahel/ATA Images

U Beogradu je sinoć održana premijera filma "Heroji Halijarda", režisera Radoša Bajića, koja je okupila veliki broj poznatih lica.


Ostvarenje u kom igraju Žarko Laušević, koji se juče prvi put pojavio u javnosti nakon zdravstvenih problema, zatim Petar Božović, Nela Mihailović, Nikola Rakočević, Radovan Vujović i drugi dugo je iščekivano, a ekipu koja stoji iza filma aplauzom je pozdravila puna sala MTS Dvorane.


Jedna od onih koji su se poklonili publici nakon premijere bila je glumica Vanja Ejdus, koja u ovom filmu igra lik Jole i koja je još jednom na crvenom tepihu pokazala zašto na crvenom tepihu može da stane rame uz rame sa svojim koleginicama uz Holivuda.

 

Vanja je izgledala božanstveno u crnoj toaleti koja podseća na stil princeza, a u pitanju je bajkovita haljina s korsetom sa srcolikim izrezom. U predelu struka ona se širi u raskošnu i punu suknju koja pada do članaka, a ostavlja utisak oblikom zvona i daškom romantike.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Glumica je kombinovala ovu šik kreaciju s sandalama s tankim štiklama, a poseban "začin" je njena tašna – veliki model zlatne boje sa zlatnom ručkom, koji odiše glamurom. To je ostavilo poseban utisak u kombinaciji sa nakitom od žutog zlata: ogrlicom s efektnim priveskom, neobičnim dvostrukim alkama i pločastom narukvicom.

 

Vanja Ejdus na premijeri filma 'Heroji Halijarda'
Vanja Ejdus na premijeri filma "Heroji Halijarda"foto: Antonio Ahel/ATA Images

Uz kosu podignutu u otmenu punđu i crveni ruž, ovo izdanje šarmantne glumice je proverena i klasična elegancija s kojom nema greške!

 

BONUS VIDEO

Premijera filma Heroji Halijarda

 

makonda-tracker