nova serija

U braku je s jednim od najpoznatijih srpskih glumaca: Ko će odigrati ulogu Ružice Đinđić u novoj seriji "Sablja"?

0

U novoj seriji "Sablja", koja se bavi ubistvom Zorana Đinđića, gledaćemo brojne istaknute glumce.

Tihana Lazović sa suprugom na crvenom tepihu
Tihana Lazović sa suprugom na crvenom tepihufoto: F.S./ATAImages

Nova serija „Sablja“ predstavlja politički triler koji se bavi ubistvom premijera Zorana Đinđića, kao i događajima koji su prethodili 12. martu 2003. godine, te usledili nakon ovog datuma.

 

U ulozi ubijenog premijera Zorana Đinđića našao se Dragan Mićanović.

 

Pored njega, u seriji glume Milica Gojković, Ljubomir Bandović, Feđa Štukan, Jasna Đuričić, Marko Grabež, Predrag Bjelac, Sergej Trifunović...

 

Međutim, suprugu Zorana Đinđića, Ružicu, glumiće Tihana Lazović.

 

 

Životna priča Tihane Lazović

 

Tihana Lazović rođena je 1990. godine u Zadru i trenutno je jedna od najpopularnijih glumica kako u Hrvatskoj, tako i u Srbiji. Njen otac je poznati golman, a diplomirala je na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.

 

Tihana Lazović jedna je od najuspešnijih balkanskih glumica mlađih generacija
Tihana Lazović jedna je od najuspešnijih balkanskih glumica mlađih generacijafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Tihana Lazović predstavljena je na svečanosti u Berlinu u sklopu projekta "European Shooting Stars 2016", kojim se svake godine predstavljaju mlade evropske glumačke nade. Pre nego što se počela baviti glumom, svirala je klavir.

 

Nagrađena je Zlatnim arenama za svoje uloge u filmovima "Šuti", "Zvizdan", "Samo kad se smijem"... Glumila je još i u serijama "Novine", "Jutro će promeniti sve", a dok je snimala seriju "Tajkun", upoznala je kolegu Branislava Trifunovića, koji joj je 2022. godine postao i suprug.

 

1 / 9 Foto: F.S./ATAImages

 

Mom čoveku i meni danas je prva godišnjica braka. Moj čovek i ja se puno volimo, masu smejemo, plačemo zajedno kad plačemo, tu smo, ja njemu, on meni, igramo na karte, kauč meni, njemu fotelja, pa gledamo filmove, čitamo pa se menjamo za knjige, za***ava on mene da sam ovakva, ja njega da je onakav, kuva on jer lepo kuva, ja nešto drugo radim što mi bolje ide, grlimo se svaki dan, al' baš svaki — napisala je Tihana kada su proslavljali prvu godišnjicu braka.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Lukas za Kurir pogovorio o akciji Sablja: Ovo je detalj koji mi je promenio ŽIVOT!

 

makonda-tracker