jedna će stopama roditelja

Starija je ista majka, a mlađa tatina kopija: Kako izgledaju i čime se bave ćerke Dragana Mićanovića i Ane Sofrenović?

1

Glumac je ponosan na svoje nasledice i uvek im je najveća podrška, ma kakve odluke donosile 

ĆERKE DRAGANA MIĆANOVIĆA I ANE SOFRENOVIĆ SU PRAVE LEPOTICE
ĆERKE DRAGANA MIĆANOVIĆA I ANE SOFRENOVIĆ SU PRAVE LEPOTICE foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

Glumac Dragan Mićanović i njegova bivša supruga Ana Sofrenović svojevremeno su nosili titulu jednog od najlepših glumačkih parova. 

 

Njih dvoje su bili u braku 13 godina, a iz te velike ljubavi rodile su se dve ćerke, Iva i Lena. Iako su 2011. godine rešili da stave tačku na svoj brak, Dragan i Ana su se podjednako dobro starali o ćerkama.

 

One su sada odrasle devojke, koje mogu da donose odluke, a roditelji se uvek trude da im budu podrška i oslonac.

 

 

Starija Draganova ćerka Iva ima 25 godina i ne živi u Srbiji. Ona je s početka studija otišla u Sloveniju, gde je učila, a sada i završava studije i sve je izvesnije da će krenuti stopama svojih roditelja. 

 

O Ivi se ne zna mnogo, osim da studira u inostranstvu, a mnogi su primetili da veoma liči na svoju majku Anu, koja je svojevremeno važila za najlepšu domaću glumicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Mićanović (@_everin)

 

Čitava Evropa je igralište mlade Ive Mićanović koja se na "Instagramu" hvali posetama različitim delovima starog kontinenta kao što su Amsterdam, Grac, Maribor...

 

Za razliku od starije sestre, Draganovu mlađu ćerku Lenu smo imali više puta priliku da vidimo u medijima. Tata ju je ponosno pokazao na jednom prestoničkom događaju. 

 

DRAGAN JE UŽIVAO NA PREMIJERI FILMA U DRUŠTVU MLAĐE ĆERKE LENE
DRAGAN JE UŽIVAO NA PREMIJERI FILMA U DRUŠTVU MLAĐE ĆERKE LENE foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Lena ima 18 godina i trenutno pohađa srednju školu. Po domaćim medijima se pisalo da gaji veliku ljubav prema putovanjima i stranim jezicim. Mnogi kažu da lepa Lena likom dosta podseća na tatu Dragana.

 

Bilo kako bilo, ove dve divne devojke su veliki ponos svojih roditelja, Dragana i Ane, a u kojem pravcu će ići njihov dalji život i karijere ostaje nam da vidimo u godinama koje su pred nama. 

 

Bonus video:

Premijera filma "Živii zdravi"

 

 

makonda-tracker