jedva je preživela

Krio je vezu s 22 godine mlađom ženom: Supruga čuvenog muzičara priznala da je pokušala sebi da oduzme život

0

Iako je navikla na to da je njen muž okružen atraktivnim ženama, kada je saznala za njegovu četvorogodišnju aferu, voditeljka nije mogla da se pomiri s njegovom prevarom

Ozi i Šeron Ozborn u braku su od 1982.
Ozi i Šeron Ozborn u braku su od 1982. foto: Phil Loftus / Capital pictures / Profimedia

Čuveni roker Ozi Ozborn (75), nekadašnji član grupe Blackk Sabbath, jedan je od kontroverznijih muzičra proteklih decenija, a poznato je da je bio neveran supruzi Šeron Ozborn (71), s kojom je u braku od 1982. godine.


On je, kao i njegove kolege, uvek bio okružen mladim i lepim devojkama, ali je u jednom trenutku imao i dugu paralelnu vezu kojom je ugrozio svoj brak.


Kako je otkriveno pre nekoliko godina, Ozborn je od 2012. do 2016. imao aferu s frizerkom Mišel Pju, a Šeron je sada progovorila o teškom periodu kada je saznala za nju.

Uvek, uvek je imao "grupije", tako da sam navikla na to – počela je Šeron u svojoj emisiji Cut The C**p, tokom razgovora s prijateljicom Džejn Mur.

 

Ozi i Šeron Ozborn zajedno imaju troje dece
Ozi i Šeron Ozborn zajedno imaju troje decefoto: EPA/DANNY LAWSON / PA

Ona je otkrila i da je tada pokušala da oduzme sebi život.


Ali kada on zna ime tih osoba, gde žive i gde rade... To je potpuno drugačija stvar jer ste emocionalno uklučeni. Uzela sam ne znam ni koliko pilula. Mislila sam "Moja deca su velika, dobro su i mogu da brinu o sebi". Zato sam se predozirala i zaključala u kupatilu. Spremačica je pokušala da uđe unutra da očisti ugledala me.


U vreme kada je Šeron otkrila da ju je Ozi varao četiri godine, ona je potvrdila da se rastala od rokera i zahvalila se obožavaocima na podršci.


Ja imam 63 godine i ne mogu da živim ovako – ispričala je Šeron 2016. u svojoj emisiji The Talk. – Izbegavala sam da gledam fotografije i da čitam bilo šta. Znam šta se dešava. Ne moram to da čitam i gledam. To će samo sipati so na ranu. Ne treba mi to... On se vratio, a sada sam ja otišla od kuće.

 


Međutim, nakon izvesnog vremena mu je oprostila, a Ozi je suprugu nazvao "boginjom" zbog toga.


Šeron i ja nikada nismo bili bliski kao sada. To je divno. Šeron je bila boginja – rekao je u intervjuu za The Sun 2019. – Svi grešimo. Srećan sam što me je primila nazad. Ponekad sedim i pomislim "O čemu sam j****o razmišljao?", neću razumeti zašto sam to uradio dok sam živ.


Par zajedno ima troje dece – Keli, Ejmi i Džeka Ozborna, dok Ozi ima još troje: Džesiku, Eliota i Luisa.

 

BONUS VIDEO

Keli Ozborn o princu Hariju

 

makonda-tracker