kaže da je iskreno ponižen

Srceparajuće i teško ga je gledati ovako bolesnog: Poslednji snimci legendarnog umetnika zabrinuli svet

0

Legendarni umetnik se hrabro bori sa bolešću, ali je svima koju su videli ove snimke srce bilo tužno.

 

Ozi Ozborn u šetnji sa negovateljicom
Ozi Ozborn u šetnji sa negovateljicom foto: SPOT-Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čuvenog muzičara Ozija Ozborna paparaci su uslikali tokom šetnje sa svojom negovateljicom. Izgled frontmena slavnog rok benda "Blek sabat" zabrinuo je svet.

 

Legendarni pevač je nedavno rastužio svoje fanove kad ih je obavestio da zbog zdravstevnih razloga neće biti u stanju krene na planiranu turneju svoga benda. Ta činjenica je muzičara, koji boluje od Parkinsonove bolesti, a ima još nekoliko drugih problema, dotukla u svakom smislu.

 

On je u pismu koje poslao fanovima rekao da se oseća iskreno poniženo zbog svega što se događa.

 

- Ovo je verovatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao podeliti sa svojim vernim obožavateljima. Kao što možda znate, pre četiri godine, imao sam ozbiljnu nesreću u kojoj sam oštetio karlicu. Moja jedina svrha tokom tog vremena bila je vratiti se na pozornicu - rekao je pevač.

 

Kako je naveo, uprkos borbi sa Parkinsonovom bolešću, kao i povreda koje vuče iz nesreće, on je iz sveg srca želeo da krene na turneju, ali njegovo telo jednostavno to ne može da izdrži.

 

- Glas mi je u redu. Međutim, nakon tri operacije, tretmana matičnim ćelijama, beskrajnih fizikalnih terapija i nedavno revolucionarnog Cybernics (HAL) tretmana, moje telo je još fizički slabo. Iskreno sam ponižen jer ste svi strpljivo čuvali svoje karte sve ovo vreme, ali čiste savesti, sada sam shvatio da nisam fizički sposoban da odradim svoju nadolazeću evropsku turneju jer znam da se ne mogu nositi sa time - poručio je pevač.

 

Poslednje njegove fotografije iz šetnje sa negovateljicom su sa jedne strane dosta rastužile sve fanove rokenrola i metala.

- Tužno je videti legendu kako jedva hoda. I kako mu je potrebna negovateljiva da izađe u šetnju. Baš sam tužan kad sam video ove fotografije. Žao mi je legenardnog Ozija. Nek zaboravi na turneju i neka se leči koliko može - napisao je jedan od fanova u komentarima na ovu vest.

 

Međutim, sa druge strane, bilo je i onih koji su pohvalili pevačev duh. Oni smatraju da je pevač pokazao da je veliki borac i da to treba poštovati, pošto je i u ovako teškim trenucima želeo da ode na turneju.

 

Ozi Ozborn se bori sa Parkinsonovom bolešću
Ozi Ozborn se bori sa Parkinsonovom bolešću foto: Profimedia

- Jeste, tačno je da ne izgleda baš najbolje. Međutim, čovek ima Parkinsonovu bolest, a bez štapa izlazi u šetnju. Daje sve od sebe da uspe prošeta, a želi na turneju. Volimo ga zbog toga. Vidi se da je borac. On je prava legenda - mišljenje je jednog od fanova Blek sabata.

 

 

makonda-tracker