"hari ne može niže!"

Iz Velikog brata je izbačen posle 8 dana, porodica ga odbacuje: Ko je princ koji se hvali druženjem s Harijem?

0

Ne samo što je nagrada koju je primio princ Hari, mnogi kažu, nezaslužena, nego se, sudeći po komentarima, dodatno obrukao time s kim provodi vreme

Princ Mario-Maks Šaumburg Lipe nedavno se u Los Anđelesu družio s britanskim princem
Princ Mario-Maks Šaumburg Lipe nedavno se u Los Anđelesu družio s britanskim princemfoto: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia

Princ Hari, vojvoda od Saseksa i sin aktuelnog britanskog kralja Čarlsa III, imao je svojih zvezdanih, holivudskih pet minuta pre nekoliko večeri.


On je na Beverli hilsu, na svečanosti u jednom čuvenom hotelu, proglašen "Živom legendom avijacije", a priznanje mu je uručio domaćin ceremonije i poznati glumac Džon Travolta.


Održao je princ Hari govor, prisetio se kako je Travolta plesao s njegovom majkom princezom Dajanom pre mnogo godina, pozirao cele večeri, a fotografisao se nasmejan i sa svojim, valjda, "kolegom" princem. I uz to što Britanci smatraju da princ Hari nije zaslužio ovakvu titulu jer se nije posebno istakao u vazduhoplovstvu, sada kažu da je "sramotno" to s kim se tom prilikom družio!

Naime, osvanule su zajedničke fotografije princa Harija i princa Marija-Maksa Šaumburg-Lipea, za kog Daily Mail piše da je jednom prilikom nazvan "kraljem treš televizije".


U pitanju je kontroverzan i svakako neobičan navodni plemić, koji i sam pokušava da uspe u Holivudu, a porodica kojoj tvrdi da pripada kaže da nema veze s njim.


Ko je princ Mario-Maks Šaumburg-Lipe?


Na zvaničnom sajtu ovog princa navodi se da njegovi koreni sežu sve do Vilijama III od Oranja, što ga čini veoma, veoma dalekim rođakom britanske kraljevske porodice. Međutim, glava porodice princ Aleksandar od Šaumburg-Lipea, optužuje princa Marija da je "uzeo porodično ime radi lične koristi" i upozorava princa Harija da "kloni tog čoveka".

 


Princ Mario danas ima 46 godina, 2014. učestvovao je u nemačkoj verziji rijalitija "Veliki brat VIP", odakle je izbačen posle samo osam dana, a pojavio se i na jednom prodajnom kanalu kako bi ponudio "eliksir bogatstva".


To je za mene veoma bolno, ovaj tip koristi naše ime za svoju ličnu korist – istakao je princ Aleksandar od Šaumburg-Lipea za Mail. – Princ Hari ne može da se spusti niže nego da se pojavljuje s njim. Savetovao bih ga da se kloni tog čoveka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexander SHG (@alex_shg)

Princ Mario-Maks, međutim, tvrdi da je on stekao pravo da koristi ovu titulu kada ga je usvojio jedan dalji član porodice Šaumburg-Lipe, i to kada je imao čak 23 godine.

Nemačka štampa proglasila ga je "kraljem treš televizije", a često posećuje Ameriku, gde je na raznim žurkama i svečanim događajima pozirao s Paris Hilton, Lajzom Mineli i Ivanom Tramp.

 

'Princ' Mario s Paris Hilton
"Princ" Mario s Paris Hiltonfoto: princemariomax/Instagram

Navodno je neko vreme bio u vezi s jednom od učesnica rijalitija "Prave domaćice s Beverli hilsa", a ima i biografiju na sajtu IMDb u kojoj stoji da je bio glumac, producent, režiser i scenarista u mnogim projektima u Holivudu.


Navodni princ pohvalio se na Instagramu zajedničkom fotografijom s britanskim princem Harijem, a potom za The Mail otkrio kako je izgledao njihov susret.

 


Vodili smo privatan razgovor, a on je bio neverovatan, veoma skroman, vrlo ljubazan. To me je ispunilo radošću – kaže ovaj, valjda, nemački plemić.
 

Čitaoci Daily Mail-a smatraju da on, svakako nije prikladno društvo za sina njihovog kralja, pa se uglavnom mogu pročitati komentari kako je to "sramotno", da je princ Hari "osramotio oca i naciju", da "vojvoda od Saseksa ne može niže da padne"....

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima

 

BONUS VIDEO

Kako prepoznati prevaru na internetu?

 

makonda-tracker