OVOG PUTA BEZ SUPRUGE

Ipak je na prvom mestu – mama: Megan Markl nije bila uz Harija na jedan od najvažnijih dana u njegovom životu

1

Megan Markl nije mogla da bude uz supruga dok je primao nagradu za "Živu legendu avijacije" u petak uveče u Los Anđelesu.

PRINC HARI SAM NA DODELI NAGRADA
PRINC HARI SAM NA DODELI NAGRADAfoto: EPA / ANDY RAIN

Vojvoda od Saseksa princ Hari (39) izašao je na scenu u "Beverli Hiltonu" kako bi mu glumac Džon Travolta uručio nagradu i svi su bili iznenađeni što njegova supruga Megan Markl nije bila sa njim u tim trenucima.

 

Nekoliko sati nakon dodele nagrada u javnosti su se pojavile informacije koje kažu da Megan (42) nije bila prisutna jer se jedno od njihove dece razbolelo.

 

Poznato je da par živi u Montesitu, u Kaliforniji, zajedno sa njihovo dvoje dece – četvorogodišnjim princom Arčijem i dvogodišnjom princezom Lilibet. Ipak, ono što se još uvek ne zna jeste koje od njihove dece je bolesno.

Vojvoda od Saseksa, koji nije spomenuo svoju snahu Kejt ili zdravstvene probleme oca Čarlsa, prisetio se plesa Džon Travolte s njegovom majkom princezom Dajanom na večeri u Beloj kući 1985. godine.

Primajući nagradu od Travolte princ Hari je rekao:

 

Bio sam samo jednogodišnjak kada ste plesali sa mojom mamom u Beloj kući, a gledajte nas sad! – rekao je i dodao: – Jedino što preostaje je... ne plesati zajedno već leteti zajedno.

Vojvoda je u dva navrata bio u Avganistanu i leteo u helikopteru "Apač", nakon što je leteo na nebrojenim trenažnim misijama u Velikoj Britaniji, SAD i Australiji.

 

Služio je 10 godina u vojsci, dospevši do čina kapetana, a kasnije je osnovao Invictus Games – sportski događaj za ranjena vojna lica i veterane.

 

Na bini ga je Travolta pitao o vremenu koje je proveo leteći za vojsku. "Čega se sećaš o svom prvom letu?", pitao je glumac, a  Hari je šaljivo uzvratio: "To je poverljivo".

 

Potom se Hari osvrnuo na period koji je iza njega.

Smatram da je moja letačka obuka, koja je trajala tokom tri godine,  jedna od najvećih životnih lekcija. To je izazvalo široku lepezu osećanja – istakao je.

 

S druge strane ni u jednom trenutku se nije osvrnuo na trenutne događaje u porodici.

 

PRINC HARI JE PONOSAN NA SVOJU NAGRADU
PRINC HARI JE PONOSAN NA SVOJU NAGRADUfoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Da podsetimo, princeza od Velsa Kejt Midlton nedavno je operisana i uspešno se oporavlja nakon intervencije, ali kralj Čarls III treba da operiše uvećanu prostatu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Megan i Hari na koncertu Kejti Peri 

 

makonda-tracker