svet je bio šokiran, a ona slomljena

Nazivala ga je BOGOM i rekla da će ga VOLETI — i sve prekinula BEZ REČI: Bivši dečko oskarovke iznenadio ispovešću

0

Njihova ljubav izgledala je bajkovito, sve dok jednog jutra u šest sati policija nije zakucala na vrata ovog biznismena

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom četiri godine koliko je glumica En Hatavej provela s harizmatičnim Rafaelom Folijerijem, njeni prijatelji, ali i fanovi koji prate nenje intervjue, mogli su da je čuju kako svog dečka naziva — ni manje ni više — "bogom". Pričala je kako je "taaako zgodan", uživala u svakoj sekundi s njim i živela život kao iz bajke.

 

Voleli su se, putovali, provodili na skupocenim jahtama, noćili u najluksuznijim hotelima širom planete, živeli u stanu koji je Folijeri iznajmljivao u Njujorku za 30.000 funti mesečno, za doček Nove godine ležerno "skoknuli" do Dominikanske republike privatnim avionom i platili taj let 87.000 funti kako bi slavili s Klintonovima u u kući modnog dizajnera Oskara de la Rente... Ovaj biznismen obasipao je svoju dragu najskupocenijim nakitom, smaragdima, safirima, sve s potpisom kuće "Kartije".

 


Sve se završilo iznenada — kada je Italijan uhapšen.


Folijeri je, naime, optužen da je prevario za šest miliona dolara investitore u tržište nekretnina dok se lažno predstavljao kao vatikanski visoki zvaničnik. Nakon iznenadnog hapšenja, iza rešetaka je proveo pet godina, a sada je rešio da da intervju u kojem je ispričao sve o kraju svoje ljubavi s oskarovkom En Hatavej.


Te večeri, Eni me je pozvala iz Los Anđelesa, gde je bila na pres-turneji. Pričali smo telefonom deset minuta o tome kada se vraća kući — rekao je Italijan za Dejli mejl. — Ako se dobro sećam, Enine poslednje reči bile su: "Voleću te zauvek" i onda smo prekinuli razgovor. To je bilo u dva ujutro, 24. juna 2008. U šest sati su me uhapsili. Nikad više nisam pričao s Eni.

 

1 / 5 Foto: Profimedia


Par se upoznao 2004. godine, na večeri koju su organizovali njihovi zajednički prijatelji, a tokom godina koje su proveli zajedno En Hatavej je blistala i na svakom koraku pričala o svojoj sreći i ljubavi. Nakon što je saznala da je čovek kome je verovala bio prevarant glumica je odmah presekla sve veze s njim i nije krila koliko je patila, a dalje je nastavila uz pomoć podrške svoje porodice.
Nekoliko meseci nakon skandala, Hatavajeva je priznala da se oseća kao da joj je "neko izvukao tepih ispod nogu" i da joj je "srce slomljeno".


To iskustvo me je zbližilo s porodicom — rekla je jednom prilikom. — Osećam da sam bolji prijatelj jer sam dobila toliko ljubavi te 2008, tako da zaista razumeti šta treba pružiti drugima. To je iskustvo koje te menja na mnogo dobrih načina.


Kako Folijeri danas ističe, on ne zamera En što nije bila uz njega nakon hapšenja, što je komentarisao čak i Donald Tramp, istakavši jednom da glumica nije bila lojalna svom dečku. Prilično nefer prema Hatavejevoj, s obzirom na to da to nije ničija stvar osim Enine i da je bila izneverena i obmanuta.


Nikad, nikad, nikad — odgovara Enin bivši na pitanje da li je bio ljut na nju. — Mislim da je donela poslovnu odluku. Odlučila je da je najvažnije da spase karijeru. Nisam ogorčen. Vidite to u mojim očima. Nisam ljut, ali sam bio povređen.


Folijeri je priznao krivicu, a nakon izvesnog vremena je deportovan u Italiju i zabranjeno mu je da uđe na američko tlo.

 

 

makonda-tracker