savršen par

Zaljubila se jedne majske večeri, otišla iz Srbije, rodila dvoje dece: Topla priča Branke Katić i britanskog režisera

0

Već na prvi pogled je bilo jasno da će ovo biti istinska ljubav koja će trajati decenijama

BRANKA KATIĆ LJUBI POZNATOG BRITANSKOG REŽISERA VEĆ 2 DECENIJE
BRANKA KATIĆ LJUBI POZNATOG BRITANSKOG REŽISERA VEĆ 2 DECENIJE foto: Vladimir Šporčić

Poznata srpska glumica Branka Katić proslavila se brojnim ulogama u domaćim filmovima i serijama. Ona je jedna od najharizmatičnijih naših glumica, a mnogi su bili iznenađeni kada su čuli vest da se Branka seli iz Srbije.

 

Ona je pronašla ljubav svog života van granica naše zemlje. Osvojila je srce poznatog britanskog režisera Džulijana Farina, s kojim je i uplovila u brak.

 

Njihova ljubavna priča počela je, kako je otkrila Branka, jedne prelepe majske večeri.

 

- Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda - između ostalog je rekla svojevremeno glumica, i dodala:

 

- Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim - snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

 

BRANKA KATIĆ VEĆ DVE DECENIJE LJUBI SLAVNOG REŽISERA
BRANKA KATIĆ VEĆ DVE DECENIJE LJUBI SLAVNOG REŽISERA foto: Dave Allocca / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Ono što je mnogima bilo zanimljivo jeste činjenica da je Branka zbog njega bila spremna da ostavi sve i ode na kraj sveta. Ipak, nije samo ona bila ta koja se menjala kako je njihova veza odmicala.

 

U domaćoj javnosti godinama se prepričava da je Brankin suprug bio vegetarijanac, sve dok nije došao u Srbiju, kada je prvi put probao sarme.

 

- Džulijan je u Beograd došao kao vegeterijanac, pa je moja majka spremila posne i mrsne sarme. Katićima je to baš bilo čudno, sećam se da su gledali kao da je sa druge planete dok je jeo posnu sarmu - priznala je Branka tada za domaće medije, i dodala:

 

BRANKA KATIĆ I SLAVNI REŽISER SU GODINAMA U SKLADNOM BRAKU
BRANKA KATIĆ I SLAVNI REŽISER SU GODINAMA U SKLADNOM BRAKU foto: Marija Mladjen/ATAImages

 

- Počeli su da ga nagovaraju, i na kraju on je probao pravu sarmu. Od tog dana na našem meniju meso se jede veoma često - istakla je Branka Katić.

 

Glumica je nasmejala sve kada je rekla da joj je suprug pričao kako se "oženio Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe".

 

BRANKINI SINOVI ČESTO DOLAZE U SRBIJU
BRANKINI SINOVI ČESTO DOLAZE U SRBIJU foto: Paparaco lov / Screenshot / TV Pink

 

- Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako se oženio jednom Srpkinjom, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda, već iz celog sveta - pričala je ona.

 

Branka se trudila da svojoj deci u srce usadi ljubav prema Srbiji. U kući su s majkom često govorili srpski, tako da jezik odlično poznaju. I sada često dolaze u rodnu zemlju svoje majke, gde uživaju u svemu što ona može da im da.

 

Bonus video:

Mirka Vasiljević na crvenom tepihu

 

makonda-tracker