malo ko ih je video zajedno

U braku su 23 GODINE i retko ko je video kako izgledaju zajedno: Ovaj slavni muškarac je suprug Branke Katić

0

Glumica Branka Katić već decenijama je u skladnom braku sa muškarcem koji je više nego poznat u filmskim krugovima

branka katić na fest-u 2023.
branka katić na fest-u 2023.foto: Damir Dervišagić

Glumica Branka Katić i reditelj i producent Džulijan Farino u braku su od 2000. godine, ali uprkos tome što su zajedno duže od dve decenije, teško je naći neku njihovu zajedničku fotografiju.

 

Kao i Branka, Džulijan, njen suprug, uspešna je i slavna ličnost, ali nikada nije voleo eksponiranje, pa je zato njihov ljubavni i porodični život prilična misterija, a zajednička javna pojavljivanja su retkost.

 

Njih dvoje dobili su dva sina, a nazvali su ih Lui i Džo.

 

Branka je jednom prilikom ptkrila kako se njen suprug često šali da je "uz jednu Srpkinju dobio tri Srbina".

 

― Naša kuća je uvek puna. Kada sam se udala za Džulijana, on me je uvek zafrkavao kako je oženio jednu Srpkinju, a dobio tri Srbina za džabe. Nas vazda ima, ne samo iz Beograda već iz celog sveta ― ispričala je uz osmeh glumica.

 

1 / 10 Foto: Evan Agostini / Getty images / Profimedia

 

Branka je svojevremeno govorila o tome kako ga je upoznala i kako se zaljubila u njega.

 

― Sreli smo se jednog maja i proveli lepo veče s još nekoliko novih i starih prijatelja. Postojala je neka lakoća druženja od samog početka. Sećam se trenutka u kojem me pogledao s neizmernim razumevanjem kad sam pričala koliko teško proživljavam rat, trnci su me prošli od dubine i topline tog pogleda ― priznala je ona.

 

 

Otkako smo se prvi put poljubili, bilo je sve baš kako volim ― snažno i veselo, opušteno a nežno. Kaže moja prijateljica da je brak trenje. Slažem se s njenom teorijom. Samo je važno da do trenja može da dođe. Ne postoji čarobna formula za uspešan brak. Potrebne su abnormalne količine razumevanja, strpljenja i tolerancije. I treba znati kako da daš ljubav, a ne samo da je primaš.

 

Bonus video

Branka Katić: Vreme je da se posvetim karijeri

 

makonda-tracker