krv nije voda

Ovo je misteriozni Lui - stariji sin Branke Katić: Krenuo je stopama roditelja, a mnogi kažu da liči na mamu

0

Obojica sinova Branke Katić i poznatog producenta i reditelja Džulijana Farina će izgleda krenuti putem svojim roditelja, proslavljenih filmskh radnika. 


 

Branka Katić sa Džulijanom Farinom ima dvojicu sinova Luija i Džoa
Branka Katić sa Džulijanom Farinom ima dvojicu sinova Luija i Džoa foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naša poznata glumica Branka Katić u srećnom je braku sa poznatim producentom i rediteljem Džulijanom Farinom pune 23 godine.

 

Oboje su maestralni u svojim profesijama, međutim jako retko se u javnosti pojavljuju zajedno ili bar fotografi nisu imali sreće da ih "upecaju u paketu". 

 

I Branka i Džulijan uživaju u tome da svoju porodičnu intimu čuvaju daleko od očiju medija, pa stoga i ne čudi što je paparacima tek bilo teško da uslikaju njihove sinove.

Ovaj par ima dvojicu sinova - Luija i Džoa. Džo je mlađi i on još uvek ide u školu, dok je stariji završio istu i po informacijama iz domaćih medija studira u Njujorku. 

 

Obojica pokazuju interesovanje za svet filma, samo za drugačije profesije. Kako su pisali domaći mediji, Luija zanima režija, na tatu, dok je mlađi Džo talentovan na glumu, na mama Branku.

 

- Ove godine sam više u Beogradu nego u Londonu. Moj stariji sin Lui dolazi da volontira sad na filmu Koste Đorđevića koji radimo u avgustu. Džo još ima dve godine srednje škole, ali voli Beograd i evo dolazi on sa mnom u avgustu - izjavila je jednom prilikom za Telegraf Branka, koja je svojevremeno bila u ljubavi sa jednom od najvećih legendi domaćeg sporta.

 

1 / 5 Foto: Paparaco lov / Screenshot / TV Pink

 

Jedinstvena prilika da domaća javnost vidi jednog od sinova Branke i Džulijana desila kada su on i glumica dolazili u Beograd, a ekipa Paparaco lova ih je usnimila na aerodromu. 

 

Po komentarima se stiče utisak da mnogima Lui liči više na majku nego na oca. Kako se vama čini?  

 

Bonus video: 

 

 

 

makonda-tracker