dolazi do mimoilaženja

"Nisam mislila da će da se venčaju, pobio je moje mišljenje": U kakvim su zaista odnosima Dijana i Jelene Đoković?

0

Supruga i majka najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića imaju specifičan odnos.

Jelena Đoković na Vimbldonu
Jelena Đoković na Vimbldonufoto: John Walton / PA Images / Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković se trenutno odmara u Crnoj Gori,a dok on trenira sa svojim timom u Herceg Novom, u slobodno vreme uživa sa svojom porodicom. 

 

Tu su njegova braća Marko i Đorđe,a naravno, tu je i njegova supruga Jelena Đoković.

 

Njihova porodica je mnogobrojna i složna, a kako često nisu u Srbiji, mališani dosta nedostaju Novakovim roditeljima, Dijani i Srđanu Đokoviću.

 

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam - rekla je Dijana jednom prilikom.

Odnos Jelene i njene svekrve Dijane je pun poštovanja što su njih dve nekoliko puta i pokazale na društvenim mrežama upućujući jedna drugoj lepe poruke.

 

Njih dve su uvek najveselije na proslavama kada Novak pobedi, a jedna od fotografija koliko se vole i poštuju je nastala i nedavno nakon Novakove osvojene 23 grem slem titule .

Jelena i Dijana Đoković
Jelena i Dijana Đokovićfoto: Instagram

 

Kada su tu, Dijana voli da udovoljava svojim unucima

 

- Kad god ima vremena pokušavamo da se vidimo, da odemo na jezero, da šetamo... Dođu kod nas kući, da i unuci osete tu toplinu doma kod bake i deke. Vole moje čuvene palačinke. Uvek se čuje Bako, spremi nam palačinke!, pa se onda nadmećemo Koje ćete, bezglutenske ili normalne?, a Stefan kaže: Bako, normalne, pusti te bezglutenske - otkrila je svojevremeno uz osmeh Dijana Đoković u emisiji "Dok anđeli spavaju".

 

Kako je jednom prilikom Dijana prokomentarisala, nije mislila da će se Novak i Jelena venčati. 

 

- Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari - otkrila je majka Novaka Đokovića svojevremeno.

 

BONUS VIDEO

 

Jelena Đoković peva pesmu Lepe Brene

 

 

 

makonda-tracker