(foto)

Igralo se kolo, a on je uživao: Jedan od najpoznatijih glumaca Holivuda uslikan na slavlju porodice Đoković u Njujorku

1

Nakon osvajanja US Opena i 24. Gren slema, Novak Đoković je organizovao lepu proslavu u Njujorku

novak đoković nakon osvajanja us opena
novak đoković nakon osvajanja us openafoto: Paul Zimmer / imago sportfotodienst / Profimedia

Najbolji srpski teniser Novak Đoković savladao je pre nekoliko dana Danila Medvedeva rezultatom 3:0 u finalu US Opena, osvojivši svoj 24. gren slem, a ponosnim je učinio kako svoj narod, tako i brojne poznate ličnosti koje su navijale za njega. 

 

Za Đokovića navijaju i slavni ljudi Holivuda, pa se u njegovoj loži, odmah iza njegovih roditelja i supruge Jelene, našao i glumac Metju Mekonahi sa svojom suprugom Kamilom, a on je bio prva osoba koju je Novak posle pobede zagrlio.

 

Meč Đokovića i Medvedeva su pratili i Šarliz Teron, Leonardo Dikaprio, Kajli Džener, Sting, Nikol Kidman, Kit Urban, Ema Roberts, Džastin Timberlejk, Emili Ratajkovski, Marta Stjuart, Džeri i Džesika Sajnfild i drugi.

 

U emisiji ''Paparaco lov'' prikazan je ekskluzivni snimak sa slavlja Đokovića, a na istom vidimo Novakovu ponosnu majku Dijanu kako igra kolo sa gostima, dok se tata Srđan držao po strani.

 

1 / 5 Foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

 

Ogromnu pažnju okupiralo je pojavljivanje holivudskog glumca Leonarda Dikaprija na slavlju. Naime, on je sve vreme pomno posmatrao kako se igra srpsko kolo i kako se proslavlja titula Novaka Đokovića i uživao u prizoru.

 

leonardo dikaprio na novakovom slavlju
leonardo dikaprio na novakovom slavljufoto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Leonardo Dikaprio je pratio i Novakov meč, poznato je da je njegov veliki fan, a mnogi se šale povodom toga što ostavlja sve svoje devojke kad napune 25 godina. Naime, društvenim mrežama kruži šala da će "ostaviti i Novaka" kad osvoji 25. gren slem turnir!

 

 

Bonus video

Gde je otišao Novak Đoković posle balkona?

 

makonda-tracker