glossy intervju

"Lepo je dobiti poklon, a još ga je lepše dati": Milica Milša 2024. dočekuje na divnoj destinaciji i u sjajnom društvu

0

Proslavljena glumica zadovoljna je još jednom uspešnom godinom, a čitaocima portala Glossy poželela je najslađe želje za 2024.

Milica Milša nasmejana dočekuje Novu godinu
Milica Milša nasmejana dočekuje Novu godinufoto: Marija Mladjen/ATAImages

Godina 2023. bila je veoma uspešna i plodonosna popularnoj glumici Milici Milši, koja je i proteklih 12 meseci vredno radila.


Najponosnija je na uspeh novog projekta u koji se upustila sa suprugom Žarkom Jokanovićem, poznatim scenaristom, ali je i pored više od dve stotine snimljenih epizoda serije "Zakopane tajne" uspevala da pronađe vreme za sebe i za svoje najbliže.

 

Milica Milša na setu serije 'Zakopane tajne'
Milica Milša na setu serije "Zakopane tajne"foto: Nemanja Nikolić

Jeste li zadovoljni godinom na izmaku ili jedva čekate da joj vidite leđa i da počne nova?


Vrlo sam zadovoljna ovom godinom, bila je radna i uspešna, snimili smo 202 epizode serije "Zakopane tajne", koja je najgledanija serija u regionu i jako smo svi ponosni na to. Stigla sam da se i odmorim u Egiptu, gde mi najviše prija njihova suva klima, more i pustinja.

 

 

Naravno, vreme provedeno sa porodicom i pravim prijateljima je uvek dragoceno i srećna sam kad uhvatim između snimanja da se zajedno opustimo i uživamo.


Kako vaša porodica obeležava novogodišnje i božićne praznike, imate li neke posebne rituale koje negujete?


Praznike volimo da obeležavamo skupa, da se družimo u prazničnoj atmosferi, bilo da smo kod kuće ili na nekom putu. Uvek okitimo jelku, celu kuću, volim taj praznični zanos, radujem se praznicima kao malo dete i uživam u dekorisanju i kupovini poklona.


Postoji li nešto posebno što se nadate da ćete ugledati ispod jelke? Šta ćete poželeti sebi, pored zdravlja?


Za Novu godinu uvek svima pa i sebi želim zdravlje i sreću, mislim da je to u životu najbitnije i najdragocenije. To je najlepši poklon koji možemo dobiti.


Da li više uživate u biranju ili primanju poklona?


Lepo je dobiti poklon, ali mislim da je još lepše poklon dati i usrećiti nekog. Videti radost na licima je za mene najveća sreća.


Poznato je u čijem zagrljajućete zakoračiti u 2024. Kujete li neke velike planove ili intimniju proslavu?


Za doček ove Nove godine bi trebalo da budemo na jednoj lepoj destinaciji, porodično, naravno.

Koju prazničnu poruku biste uputili našim čitaocima?


Vašim čitaocima želim zdravu i radosnu Novu godinu u kojoj ćemo se svi pobrinuti da se dešavaju samo lepe stvari, da se volimo, čuvamo i poštujemo.

 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

 

makonda-tracker