čista ljubav

Tatina poruka je posebno emotivna: Sin Milice Milše proslavio rođendan, a roditelji su mu čestitali na divan način

1

Biologija je nevažna u slučaju ove porodice, kako je glumica i sama istakla, a sada su nam još jednom pokazali koliko ljubavi vlada među njima

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Milica Milša godinama je u skladnom braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem, s kojim je zajedno podizala i vaspitavala svog sina Antonija.


Mladić, koji je dobio ime po deki i čuvenom piscu Antoniju Isakoviću, glumičin je sin iz jedne ranije veze, tokom studija glume, ali je u njihovom slučaju biologija nevažna – Žarko Jokanović uvek je za njega bio jedini i najbolji mogući otac.


Antonije je juče proslavio svoj divan dan i napunio 31 godinu, a tim povodom majka mu je uputila emotivnu i simpatičnu čestitku na Instagramu.

 

Ona je podelila njihov selfi i napisala:


Srećan rođendan, sinko! Nikako da shvatim da sam te rodila pre 31 godinu, sve mislim to je bilo juče, vreme tako brzo leti, zato uživaj u svakom trenutku i da si nam živ, i zdrav, i srećan 100 godina! Obožava te majka smaračica.

 


I Žarko Jokanović podelio je njihovu zajedničku fotografiju i čestitao mu rođendan jednako emotivnom porukom.


Srećan ti rođendan, lepi moj sine. Presrećan što te imam, želim da ti svaki trenutak života bude beskrajna radost. I uvek imaj na umu ono što sam ti rekao kad si bio klinac – "Što se mene tiče od tebe želim samo jednu stvar – da budeš srećan" – poručio je scenarista i dodao:


Ponosan sam što si svoj, sjajan i predivan i što si najbolji sin na svetu. Beskrajno te voli tvoj Debeli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)


Dirnuta Milica prokomentarisala je ovu fotografiju napisavši:


Najbolji ste, lepi moji momci!


Miličin sin rođen je dok je glumica bila na završnoj godini studija, a dok u njihov život nije ušao Žarko, ona mu je, kako je objasnila pre nekoliko godina, bila jedini roditelj. Najveća podrška bili su njeni roditelji Leposava Milanin i Antonije Isaković, slavni pisac po kom je glumičin sin i dobio ime.

 

Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka – isprila je glumica u jednom intervjuu pre nekoliko godina.


Suprug naše glumice uvek je bio roditelj za primer Antoniju i njih dvojica imaju divan odnos, a Milica je svojevremeno ispričala da biologija u njihovom slučaju nije važna.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok)


Zaista smatram da su roditelji oni koji dete odgajaju, podižu, vaspitavaju, vole, tu su za njega... To mislim i za majke i za očeve. Biološki roditelji što se mene tiče ne znače ništa ako nisu pravi – istakla je ona.


– Žarko i Antonije su pravi otac i sin, bolji od mnogih koji su biološki roditelji. Biologija za biologiju, ljubav za ljubav. Antonije je dobio pravog oca – zaključila je Milica.

 

 

makonda-tracker