(video)

Božanstveni tajni kutak na krovu grada: Milica Milša pokazala KOMADIĆ RAJA koji odiše spokojem i radošću

2

Iako je sa suprugom svila topao i s ukusom uređen dom, Milica Milša najčešće ponosno deli kako je doterala svoj omiljeni kutak

Milica Milša na terasi svog stana U beogradu
Milica Milša na terasi svog stana U beogradufoto: Instagram / milicamilsaisakovic

Glumica Milica Milša i scenarista Žarko Jokanović pre izvesnog vremena su se preselili u novi stan, luksuzni penthaus u Beogradu, a par je nekoliko puta podelio u kakvu su idilu pretvorili svoj dom.


Pored kvalitetnog i modernog nameštaja, brojnih antikviteta i umetničkih slika i udobnosti u kojoj uživaju, za glumicu je poseban kutak terasa, od koje je napravila pravi mali vrt.


Milica je u više navrata pokazala ovaj svoj komadić raja, na kom se nalazi baštenski nameštaj – komorna ležaljka s jastučićem, fotelje i stočić sa stolicama za ručak na svežem vazduhu, a veći deo prostora zauzimaju biljke.

 

 

Glumica se svojski potrudila da unese toplinu u terasu, pa ju je obogatila brojnim ukrasnim biljkama, a tu ima egzotičnog drveća i cveća umirujućih ružičastih tonova.


Milša je uz snimak podelila i pesmu La fée francuske umetnice Zaz, a njen širok osmeh i šoljica kafe u ruci otkrivaju koliko joj zadovoljstva pruža ovaj s ukusom ukrašeni deo njenog doma.

 

Još fotografija stana Milice Milše i Žarka Jokanovića pogledajte u galeriji.

1 / 5 Foto: milicamilsaisakovic/Instagram

 

BONUS VIDEO

3 greške u uređenju enterijera

 

makonda-tracker