pažljivo birani detalji

Moderan nameštaj, toplina doma i jedan poseban portret: Zavirite u LUKSUZNI PENTHAUS Milice Milše i Žarka Jokanovića

0

Stan popularne glumice i scenariste prava je oaza mira, a par se potrudio da dotera svoj dom u skladu sa svojim ukusom i najnovijim trendovima u urređenju životnog prostora

Dom Milice Milše je ukrašen umetninama i odiše toplinom
Dom Milice Milše je ukrašen umetninama i odiše toplinomfoto: milicamilsaisakovic/Instagram

Proslavljena glumica Milica Milša i scenarista Žarko Jokanović nedavno su pronašli novi dom, kada su posle velikih uspeha koje je postigla serija "Igra sudbine", na kojoj su ranije sarađivali, pazarili novi stan.


Par je uživao u plodovima svog vrednog rada, pa je rešio da se počasti novom nekretninom, a izbor je pao na luksuzni penthaus u samom srcu Beograda, na ekskluzivnoj lokaciji.


Glumica, koja je poznata po tome što se nikada ne razmeće u javnosti, nije želela da komentariše ovu vest, a nije preterivala ni u deljenju toga kako izgleda njen novi stan.

 

Ipak, par je nekoliko puta podelio prijatne i tople trenutke iz svog doma, a očigledno im se najviše dopada božanstveni pogled na krovove srpske prestonice, koji se pruža s njihove terase.

 

Pogled sa terase Milice Milše i Žarka Jokanovića
Pogled sa terase Milice Milše i Žarka Jokanovićafoto: Instagram/printscreen

Na retkim fotografijama koje su objavljivali na Instagramu imali smo priliku da vidimo da njihov stan krase umetničke slike, kao i da dominiraju drveni i stakleni nameštaj, dok je uvek tu i mnogo cveća.

 

Pogledajte kako izgleda stan Milice Milše.

1 / 7 Foto: milicamilsaisakovic/Instagram


Par se odlučio za nameštaj pretežno bele boje, u kombinaciji s belim zidovima, dok su pod i stolarija pretežno od tamnog drveta.

 

Tu je i mnoštvo detalja i dragocenih uspomena, jedan od najlepših ukrasa je portret žene koja bi mogla da bude Milica ili njena majka Leposava Isaković.

 

stan milice milše i žarka jokanovića u beogradu
stan milice milše i žarka jokanovića u beogradufoto: milicamilsaisakovic/Instagram

Kako kaže upućen izvor, penthaus Milice Milše i Žarka Jokanovića uređen je u skladu s njihovim ukusom i bogat antikvitetima.


– Iako je na početku prostor izgledao sterilno sa novim nameštajem, njih dvoje su vrlo brzo dali dušu svom domu, kao što su i prethodnom. Prebacili su veliki broj umetničkih dela i antikviteta koji su krasili sobe u prethodnom stanu. Milica se od prvog dana potpuno posvetila dekorisanju i, uprkos svakodnevnim snimanjima od 12 sati, uspela je da sredi veći deo stana u kojem sada uživaju punih pluća – kaže neimenovani izvor.

 

BONUS VIDEO

Milica Milša o snimanju nove serije

 

makonda-tracker