čestitke STIŽU

Šuškalo se da se razvode, ali... Prijanka Čopra i Nik Džonas postali mama i tata!

0

Ponosni roditelji nisu krili sreću nakon što im se ostvarila jedna od najvećih želja u protekle tri godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznati svetski par Prijanka Čopra i Nik Džona objavili su divne vesti koje su u rekordnom roku obišle svet, a one glase da se par ostvario po prvi put u ulozi roditelja, putem surogat majke.

 

Od privatnog života nikada nisu pravili senzacionalizam, ali najlepše vesti nisu mogli da ne podele sa publikom.

 

Presrećni smo što možemo da potvrdimo da smo bebu dočekali preko surogat majke. S poštovanjem molimo za privatnost tokom ovog posebnog trenutka, jer se fokusiramo na našu porodicu. Hvala Vam mnogo — pisalo je u saopštenju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka (@priyankachopra)

 

Tokom saopštenje nisu otkrili pol svog novorođenčeta, ali je portal TMZ je objavio da je surogat majka donela na svet devojčicu prošle subote.

 

Uzbudljiva objava ovog para izenadila je publiku samo nedelju dana nakon što je Prijanka govorila o žeji za potomstvom u intervjuu za „Vaniti Fair“.

 

— Decu su veliki deo naše želje kada je reč od budućnosti. Božjom milošću, kada se dogodi, dogodi se — rekla je glumica tom prilikom.

 

Prijanka i Nik su se venčali pre tri godine po tradicionalnim običajima koji se poštuju u Indiji, a nakon zavetovanja na večnu ljubav, a nekoliko meseci pred venčanje glumačka zvezda je izjavila.

 

To je nešto što definitivno želim da se dogodi i nadam se da će se  desiti kad god Bog da, u pravo vreme.

 

Prijanka Čopra
foto: Profimedia

 

makonda-tracker