FOTOGRAFIJA NJEGOVOG ŽIVOTA

Upoznao ju je s 12 godina, verio uz SIMBOLIKU: Luka Dončić i njegova prelepa verenica 9 meseci su krili NAJDIVNIJE vesti

0

Luka Dončić i Anamarija Goltes 9 meseci su krili najlepše vesti, a sada su postali roditelji!

Luka Dončić i Anamarija Goltes postali su roditelji
Luka Dončić i Anamarija Goltes postali su roditeljifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na društvenoj mreži Iks (bivši Tviter) novinar Mark Stajn napisao je da "zbog ličnih razloga" košarkaš Luka Dončić neće biti na utakmici protiv Memfis Grizlisa. Slavni sportista potom je otkrio razlog na Instagramu — i on ne može biti lepši!

 

Naime, Luka je postao otac, što je iznenadilo javnost jer su on i njegova verenica Anamarija Goltes krili trudnoću devet meseci od svih.

 

Košarkaš je objavio fotografiju devojčice koju su nazvali Gabrijela, a na fotografiji su beba i ruke novopečenih roditelja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

 

Inače, par se 7. jula verio na Bledu. Dončićevi obožavaoci odmah su primEtili simboliku — za dan veridbe odabrao je 7. jul (7/7), a 77 je i broj koji nosi na svom košarkaškom dresu u NBA ligi, navodi RTV SLO. 

 

Luka je pitao svoju izabranicu da se uda za njega u divnom i romantičnom ambijentu, dok je klečao na jednom kolenu držeći prsten u ruci.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

 

Par se, podsetimo, upoznao kad je Luka imao 12, a Anamarija 13 godina, na odmoru na Krku, a zajedno su od 2016. godine.

 

—  Osvojio me je mladalačkom i razigranom energijom. Za mene je u to vreme to bilo nešto novo, sveže... Kad smo se upoznali, imala sam 12 ili 13 godina, bio je manji od mene, pa mogu reći da mi visina i mišićavo telo nisu toliko bitni. Luka je jednostavno zanimljiva osoba i još uvek ima sve to što me je još tada privuklo kod njega — rekla je Anamarija jednom prilikom.

 

Luka Dončić i Anamarija Goltes upoznali su se kada su imali 12, odnosno 13 godina, a sada su postali roditelji
Luka Dončić i Anamarija Goltes upoznali su se kada su imali 12, odnosno 13 godina, a sada su postali roditeljifoto: Victor Joly / Alamy / Alamy / Profimedia

Bonus video

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

 

makonda-tracker