dugo su ovo čekali

PRESREĆNI, prelepi i nasmejani: Ljuba Perućica izveo Katarinu Kolozeus i bebu iz porodilišta, pa podelili utiske (FOTO)

0

Pevač Ljuba Perućica već danima slavi jer je na svet došao njegov naslednik i prvo dete, kog su nazvali Aleksej.

Katarina Kolozeus porodila se pre nekoliko dana i rodila sina kog su nazvali Aleksej
Katarina Kolozeus porodila se pre nekoliko dana i rodila sina kog su nazvali Aleksejfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus dobili su sina, kom su dali ime Aleksej.

 

Presrećni tata došao je po mamu i bebu u porodilište, nasmejan i veseo i otkrio da je prisustvovao porođaju, nakon čega je s Kaćom i bebom izašao kako bi ih odveo kući.

 

Par godina nisam plakao koliko sam plakao ovih dana. I Katarina je emotivna, ona je super, sve je dobro prošlo, beba je odlično, jedva čekam da ih vodim kući. Bio sam od početka do kraja sa njima.

— Porodila se carskim rezom, ja sam bio prvi koji je ostvario kontakt sa bebom pošto su nju uspavali. Retko koji otac se usudi da prisustvuje porođaju, ja bih to ponovio, i sigurno ću ponoviti. Nije toliko strašno, ženama znači podrška, to je ozbiljna stvar i to nije lako, ja se divim ženama posle ovoga. Kaći je značilo što sam bio tu. Svi su kod kuće spremni i čekaju da vide bebu — rekao je srećni novopečeni tata.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Katarina je otkrila da je dobro, da se porodila carskim rezom, kao i da će imati pomoć, koja je svakoj ženi potrebna nakon porođaja.

 

Super sam, Bogu hvala, sve je prošlo kako treba. Ja sam odmah ustala što je meni najbitnije. Obe mame će nam pomagati oko bebe, ali moja mama će biti ovih dana kod nas, tako da je Ljuba nadrljao, mora da je trpi — nasmejano je rekla Katrina.

 

Poljubac Ljube i Katarine nakn izlaska iz porodilišta
Poljubac Ljube i Katarine nakn izlaska iz porodilištafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je progovorila i o prvom susretu s bebicom:

 

Morali su da me uspavaju, što nije bio plan. Bila sam zbunjena , sve mi je bilo onako mutno i samo sam krenula da plačem. Kad je otvorio okice odmah sam se zaljubila, to je to, Ljuba više nije bitan — priča ona za Blic, pa je dodala da joj je Ljubina podrška mnogo značila tokom čitavog procesa.

 

Srećni roditelji bebi su dali ime Aleksej.
Srećni roditelji bebi su dali ime Aleksej.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je morao carski rez, on je bio tu, držao me je za ruku, bio je pored mene, čak je i snimao, zezao me je, ali dobro, preživeli smo, mora da boli, beba da izađe mora, proći će sve. Dojim bebu, moram da spavam.

 

Bonus video

Šta se Katarini Kolozeus desilo na moru?

 

makonda-tracker