BLISTA

Poznata manekenka otkrila POL BEBE: Dejana Živković rešila dilemu da li mali Lav dobija BRATA ili SESTRU

0

U dom poznatog para stiže prinova, a Dejana sad otkriva i da li će Lav dobiti brata ili sestru 

DEJANA ŽIVKOVIĆ OTKRILA POL BEBE
DEJANA ŽIVKOVIĆ OTKRILA POL BEBEfoto: Instagram / Dejanazivkovic

Srpska mlada manekenka Dejana Živković i njen suprug biznismen Filip Simović uskoro će postati roditelji po drugi put. Dejana je u maju prošle godine rodila sina, kojem je dala ime Lav, a pre nekoliko meseci je otkrila da je ponovo u drugom stanju.

 

Dejana je dugo krila da li nosi dečaka ili devojčicu, a njen Instagram profil prepun je fotografija na kojima je ona s svojim sinom prvencem i sa trudničkim stomakom.

 

Nakon mnogo isčekivanja Dejana je odlučila da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podeli lepu vest i otkrije konačno kog je pola beba koju nosi. 

 

- Nosim dečaka, ne znam ni sama zašto sam krila pol bebe do sada - kazala je Dejana za "Informer".

 

Ona se potom osvrnula na trudnoću i objasnila kako se ona osećala tokom prve i druge trudnoće. 

 

- Svaka promena na mom telu me podseća koliko je trudnoća čarobna i koliko smo kao žene predivne dok nosimo život u sebi - navela je Dejana nedavno na mrežama.

 

 

- Još jedan blagoslov i još jedno čudo na putu! - napisala je ona.

 

Da podsetimo, Dejana je u braku sa biznismenom Filipom Simovićem s kojim već ima jedno dete, sina Lava, koji je njena najveća sreća.

 

Kako su mediji pisali, Filip je veoma uspešan na polju biznisa kojim se bavi godinama. U pitanju je, navodno, firma za transport, koju njegovi roditelji drže već godinama, a koju je on nasledio kao porodični biznis. 

 

Bonus video:

 

Srpska manekenka na Prada reviji 

 

makonda-tracker