sada ima najlepše vesti

Bio je IZIGRAN i prevaren: Glumica je miljenika žena IZDALA kad se nije nadao, a onda ga je sačekala PRAVA SREĆA

0

Slavni lepotan danas čeka bebu sa svojom dugogodišnjom devojkom, a iza njega je ostala veza koja ga je jako povredila.

Robert Patinson i Kristen Stjuart dok su bili par
Robert Patinson i Kristen Stjuart dok su bili parfoto: Startraks Photo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavni glumac Robert Patinson čeka svoje prvo dete sa britanskom pevačicom i modelom Suki Voterhaus! Lepa trudnica potvrdila je svoju trudnoću, o kojoj se šuška već nedeljama, i to na beskrajno simpatičan način.

 

Ona je nastupala u Meksiku, pa se publici obratila i podelila s njima detalje svog stanja, mada je to već bilo očigledno, sudeći po stomačiću.

 

— Danas sam odlučila da obučem nešto svetlucavo jer sam mislila da bi to moglo odvratiti pažnju od nečeg drugog što se događa — rekla je Suki tokom nastupa, pokazujući na stomak.

 

Nisam sigurna da mi je uspelo — dodala je buduća mama Suki Voterhaus. Fanovi su van sebe od sreće jer je par godinama zajedno, a žive srećno i skromno u odnosu na ostatak Holivuda.

Robert Patinson i Suki Voterhaus zabavljalju se od 2018. godine, a prvi put su primećeni zajedno nakon jednog izlaska u Londonu.

 

Budući da su tajnoviti po pitanju privatnog života, sve su iznenadili prošle godine na modnoj reviji Diora u Egiptu, kada su se prvi put zajedno pojavili na crvenom tepihu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rob2Suki (@rob2suki)

 

Ipak, premda je sada srećan sa Suki i postaju mala porodica, mnogi se sećaju koliko je za njega stresan bio period raskida sa Kristen Stjuart, koleginicom iz filma "Sumrak", koja je posle toga otkrila svoju drugačiju seksualnu orijentaciju.

 

Kristen i Robert bili su najpopularniji par Holivuda, prenevši ljubav iz filma i u privatan život, a fanovi su ih, malo je reći, obožavali.

 

Robert Patinson i Kristen Stjuart u danima ljubavi
Robert Patinson i Kristen Stjuart u danima ljubavifoto: EPA/Tobias Hase

Od ljubavi, uspeha, zajedničkog života i planova za budućnost, jedan potez Kristen Stjuart je sve srušio, zbog čega je u to doba postala najomraženija žena u Holivudu. Naime,  posle četiri godine veze, obožavani par je iznenada raskinuo u maju 2013. godine, a ubrzo je otkriveno da je za sve kriva njena preljuba.

 

Mediji su pisali da je Kristen prevarila Roberta sa režiserom Rupertom Sandersom, s kojim je sarađivala na njegovom filmu "Snežana i Lovac".

Oni su uhvaćeni kako se ljube, a paparaci je trenutak u kom ih je zatekao opisao rečima da "izgledaju kao da ne mogu da se zasite jedno drugog".

 

 

Ne samo što je Kristen bila u vezi s Patinsonom kada se zaljubila u Sandersa, već je režiser bio u braku s manekenkom Liberti Ros, s kojom ima dvoje dece.

 

Komentari koji su tada pratili Kristen bili su toliko nemilosrdni da nije mogla da izađe na ulicu bez dobacivanja, kritika, ismevanja, osude...

 

 

Glumica, koja je tada imala svega 22 godine, našla se u centru teškog skandala i bila je prinuđena da uputi javno izvinjenje.

 

 

Duboko žalim zbog bola i sramote koju sam izazvala svojim bližnjima i svima koje je ovo pogodilo – poručila je Kristen, koja je posebno izvinjenje i poruku imala za Roberta Patinsona.


Trenutna indiskrecija je ugrozila nešto najvažnije u mom životu: osobu koju volim i poštujem više od svih – Roba. Volim ga, volim ga i mnogo mi je žao – istakla je glumica.

 

Kristen Stjuart se javno izvinila zbog preljube koju je počinila
Kristen Stjuart se javno izvinila zbog preljube koju je počinilafoto: EPA/Tobias Hase

Sledeće godine, Kristen Stjuart i Robert Patinson jesu se pomirili, ali nikada više nije bilo kao pre, pisalo se da su se sve vreme svađali i definitivno se rastali 2013. godine.

 

Kako su mediji kasnije pisali, britanski glumac je nakon Kristenine preljube bio "očajan", "depresivan" i "slomljenog srca", ali on nikada nije hteo da komentariše ovaj skandal.

 

Bonus video

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

 

makonda-tracker