lepo

Odustali su od prvobitne ideje i izabrali ime SNAŽNE SIMBOLIKE: Ovako će Bogdana i Veljko Ražnatović nazvati TREĆEG SINA

0

Bogdana Ražnatović trudna je po treći put, a Veljko i ona uskoro će postati roditelji još jednog dečaka.

Veljko i Bogdana Ražnatović uskoro će postati roditelji po treći put
Veljko i Bogdana Ražnatović uskoro će postati roditelji po treći putfoto: Instagram / Veljko Ražnatović

Bokser Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana uskoro će postati roditelji po treći put. Naime, mladi par već ima dvojicu sinova, Željka, koji je rođen 2020. godine, kao i Krstana, koji je rođen u aprilu ove godine.

 

Ipak, malo nakon porođaja, Bogdana je ponovo zatrudnela, a Veljko nikada nije krio da priželjkuje veliku porodicu i mnogo dece.  On je radosne vesti podelio na društvenoj mreži Instagram,  a tom prilikom je saopštio i pol trećeg deteta.

 

Veljko je odao da čekaju još jednog dečaka, uz fotografiju sinova i poruku Stiže još jedan bata.

Slava Bogu! Hvala ti, Gospode, za sve što si mi grešnom podario, slava Ocu i Sinu i Svetome Duhu! Bogdana, kraljice života moga – napisao je uz medicinski nalaz na kome je otkriven pol bebe.

 

Kako će se zvati treći sin Veljka Ražnatovića?

 

Veljko je ranije pričao o svojim izborima imena za decu i otkrio da će se treće dete, ako ponovo dobiju dečaka,  zvati Lazar.

 

Ako bude i treći sin,  zvaće se Lazar. Biće sve srpska imena. Kome se ne sviđa, nek promeni kanal – rekao je u emisiji Ekskluzivno.

 

Krstan i Željko dobiće brata po imenu Ilijan
Krstan i Željko dobiće brata po imenu Ilijanfoto: Instagram printscreen/ac3isb4ck

Ipak, iako to nije bilo tako davno, čini se da se par predomislio. Kako piše Blic, beba će se zvati Ilijan.

 

Ilijan je muško ime nastalo od imena Ilija.  Izvorno, hebrejski glasi Elijjáhu i znači moj Bog je Jahve. Ženski oblik ovog imena je Ilijana.  Drugi oblik ovog imena je Ilian.

 

Jahve je bio nacionalni Bog Kraljevstva Izrael i Juda. U najstarijim biblijskim tekstovima Jahve je tipični drevni bliskoistočni "božiji ratnik" koji vodi nebesku vojsku protiv neprijatelja Izraela.  Kasnije je postao glavni bog Kraljevstva Izrael i Judeja, a kraljevski sud i hram promovišu Jahvea kao boga celog kosmosa, koji poseduje sve pozitivne osobine prethodno pripisivane drugim bogovima i božanstvima.  Pred kraj Vavilonskog ropstva (6. vek p. n. e.), samo postojanje drugih bogova je negirano, a Jahve je proglašen Tvorcem kosmosa i istinskim Bogom celog sveta, piše na Vikipediji.

 

Osobe sa imenom Ilijan odlikuje hrabrost, ubedljivi su i često postižu uspeh u polju koje su odabrali, a uvek su spremni za akciju.

 

Bonus video

Veljko krišom snimao Bogdanu

 

makonda-tracker