nikada ga neće tako nazvati u javnosti

Neko bi se sigurno UVREDIO i POCRVENEO: Urnebesni nadimak kojim Kejt Midlton zove princa Vilijama kada ih NIKO NE GLEDA

1

Kejt i Vilijam su iza zatvorenih vrata sasvim običan par, prenosi Mirror.

foto: Toby Melville / PA Images / Profimedia
foto: Toby Melville / PA Images / Profimedia

Odnos Kejt Midlton i princa Vilijama deluje kao prava bajka. Od raskošnog bajkovitog venčanja i dece Džordž, Šarlot i Luja, samo najlepše stvari su im se dešavale u 12 godina braka.

 

Kako prenosi Mirror, oni se kao par ne razlikuju od drugih te tako jedno drugo zovu sramotnim nadimcima kada niko ne gleda.

 

Sada je Kejtino ime za princa Vilijama otkriveno, ali sigurno je da ga nikada ne bi tako nazvala u javnosti.


U najnovijoj knjizi Toma Kvina "Guilded Youth: An Intimate History of Growing Up in the Royal Family", zahvaljujući intervjuima sa osobljem palate, čitaoci mogu da zavire u život para iza zatvorenih vrata, kao i da shvate kakav je njihov odnos zaista kada niko ne gleda.


Postoji mnogo imena kojima Kejt zove svog supruga, i dok se ona često opredeljuje za babe (naivko), postoji jedno ime koje navodno koristi kada želi da ga zadirkuje. 

 

U pitanju je nadimak "Baldy" - ćelav što referiše na njegovu frizuru,

 

S druge strane, VIlijam ima malo nežniji pristup nazivajući svoju ženu "babykins" ili "vojvotkinjom od Dulitla".

- Kejt Vilijama zove Ćelavi, ali on se ne ljuti. Na početku njihove veze ga je zvala Veliki Vili - rekao je izvor blizak paru.

 

Kako piše Tom Kvin, princ i princeza od Velsa žele da pokažu da je njihova veza kao i bilo koja druga. 

 

- Oni žele da budu viđeni kao običan par sa istim stresom zbog rađanja dece, posla i svega ostalog što život nosi - ističe on.

 

- Neko mi je u palati rekao o nadimcima koje imaju jedno za drugo. Ali nisu svi slatki - dodao je Kvin ističući da se i oni svađaju kao i drugi parovi. 

 

- Imaju strašne svađe. Kejt može izgledati kao veoma smirena osoba, a Vilijam takođe. Ali to nije uvek tačno. Zato što je veliki stres za Vilijama i Kejt to što su stalno okruženi ljudima. To je kao roman Džejn Ostin - objasnio je Kvin.

 

BONUS VIDEO

 

Napravite frizuru kao princeza

 

 

makonda-tracker