nije očekivala

Vilijam joj je jednom rečenicom SLOMIO SRCE: Ove suze Kejt Midlton fanovi nikad neće oprostiti kraljevskoj porodici

0

Kejt Midlton danas je obožavana i jedna od najistaknutijih članova britanske kraljevske porodice, ali jednom prilikom je osetila teško poniženje 

Kejt midlton, princeza od velsa, od 2011. godine je udata za princa Vilijama
Kejt midlton, princeza od velsa, od 2011. godine je udata za princa Vilijamafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Posle više od 12 godina braka i troje dece, princ i princeza od Velsa važe za jedan od najstabilnijih poznatih parova, pa mnogi zaboravljaju da su pre veridbe imali nekoliko turbulentnih perioda.


Poznato je da su raskidali, da su imali druge partnere za to vreme, da nisu uvek bili sigurni da će ostariti zajedno... a jednom prilikom je Kejt Midlton ostala u suzama zbog svog dragog.


Kako piše Daily Mail, kraljevska biografkinja Kejti Nikol napisala je u knjizi "The Making of a Royal Romance" da je današnja supruga princa Vilijama gorko uvređena davne 2006, kada su njih dvoje već godinama bili zajedno.

 

Navodno je Kejt Midlton želela da provede Božić sa svojim dečkom i njegovom porodicom jer su u tom trenutku bili u petogodišnjoj vezi. Ona je bila sigurna da je princ Vilijam čovek njenog života, da će se udati za njega i da će zauvek biti zajedno, ali poziv da božićne praznike obeleži u Sandringemu s kraljevskom porodicom ipak nije dobila.

 

1 / 7 Foto: Ben Birchall / PA Images / Profimedia


Naime, kraljica Elizabeta II imala je pravilo da porodičnim obeležavanjima praznika prisustvuju samo venčani parovi, pa za Kejt Midlton tada nije bilo mesta.


Prema navodima u pomenutoj knjizi, Kejt bila uplakana zbog toga, a princ Vilijam napravio je velike planove za kasnije da bi joj se iskupio. On je obećao da će dan posle Božića, takozvani Dan darova, provesti s Midltonovima kako bi oni ipak zajedno osetili duh praznika.


Kraljevski par upoznao se na Univerzitetu Sent Endruz i najpre se družio, da bi potom stupili u vezu. Venčali su se na proleće 2011. godine, a danas su roditelji princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luija.

 

BONUS VIDEO

Kako je Kejt Midlton pokušala da smiri princa Luija na krunisanju

 

makonda-tracker