potresno

Upozorila ju je na jednu rečenicu: Milena Radulović ispričala šta je rekla sestri po njenom upisu u Aleksićevu školu

0

Mlađa sestra Milene Radulović pohađala je, takođe, školu glume Miroslava Aleksića, a na današnjem svedočenju glumica se osvrnula na to

Milena Radulović na današnjem suđenju Miroslavu Aleksiću
Milena Radulović na današnjem suđenju Miroslavu Aleksićufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Milena Radulović nastavila je danas svedočenje u Palati pravde, u slučaju protiv Miroslava Aleksića, njenog nekadašnjeg učitelja glume, kog je optužila za silovanje.


Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju, i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja.


Nakon što se i na ranijim ročištima suočila s Aleksićem, ona nije kompletirala svoje ispitivanje, pa ga je nastavila danas, a mediji su preneli mnogo detalja sa svedočenja.

 

Milena Radulović je, kaže, isprva verovala da je jedina žrtva

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Jedna od tema o kojima se pričalo otkako je ovaj slučaj dospeo u javnost jeste i to što je mlađa sestra Milene Radulović pohađala istu školu glume, a advokat Miroslava Aleksića danas je, kako tvrdi Blic, dobacio:


Ona silovana, a sestra joj ide kod silovatelja.

Milena Radulović je, odgovarajući na pitanje sudije, objasnila kako je njena sestra bila upoznata sa događanjima u školi glume.


Ja sam bila ubeđena da sam ja jedina ikada kojoj se to događa. Ja nisam imala strah da se to još nekome može desiti, mislila sam da je kazna. Kada je Anja došla u poslednju godinu, ja sam "prespojila" i rekla sam joj da mi obavezno kaže ako krene da joj postavlja pitanja: "Da li se jeb*š, kako?". Rekla sam joj da odmah otrči dole, siđe i kaže da je tata čeka. On je nju ta pitanja pitao pretposlednji čas – objasnila je Milena.

 

Milena Radulović imala je podršku i na današnjem ročištu
Milena Radulović imala je podršku i na današnjem ročištufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica je, inače, ispričala i da je prvi put o svemu progovorila kada je razgovarala sa psihologom 2018. godine, ali da je pre toga više ljudi delimično bilo upoznato. Nakon nekog vremena je, kaže, postalo poznato da joj se to dogodilo, pa su ostalim žrtvama govorili: "Idi kod Milene, i njoj se to desilo".

 

Milena Radulović na današnjem ročištu
Milena Radulović na današnjem ročištufoto: Antonio Ahel/ATA Images

Blic piše i da je sudija pitao Milenu Radulović da li je imala osećaj poniženosti, a ona je odgovorila.


To je osećaj nemoći, ja ne vidim izlaz, opciju da odem, kao da sam drugačija od svih, da mi se detinjstvo završilo. Imala sam osećaj nagle starosti, osećala sam se prljavo. I sada se osećam poniženo - osećaj kao da se smanjuješ i samo ne postojiš. Nemaš dodira sa sobom i živiš nesrećan život. Ja sam krivila sebe, jer ništa nisam uradila, gajila sam mržnju prema sebi – rekla je.

 

BONUS VIDEO

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

 

makonda-tracker