novo ročište

"Molila sam vas da ne radite to, gledali ste me kako venem": Potresno svedočenje Milene Radulović na suđenju

0

Glumica Milena Radulović ponovo ima uz sebe najmilije u Palati pravde, na dan kada bi trebalo da kompletira svoje svedočenje

Milena Radulović pred svedočenje protiv Miroslava Mike Aleksića
Milena Radulović pred svedočenje protiv Miroslava Mike Aleksićafoto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Milena Radulović danas u Palati pravde završava svoje svedočenje u slučaju protiv njenog nekadašnjeg nastavnika glume Miroslava Mike Aleksića.


Ona je satima ispitivana u protekla dva ročišta povodom optužbi za silovanje, a Blic piše da "zbog brojnih pitanja koja se ponavljaju njeno ispitivanje još uvek nije završeno".


Glumica je ponovo na suđenje stigla u pratnji svog emotivnog partnera Ognjena Jankovića, poznatog reditelja i člana rep sastava Beogradski sindikat, a podršku su joj pružili i prijatelji.

1 / 10 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Uz nju je bila prijateljica i koleginica s klase Vaja Dujović, kao i politikološkinja i novinarka Mia Bjelogrlić.


Aleksić je, s druge strane, ovog puta bio u društvu supruge Biljane Mašić Alesić, koja je bila profesorka glume Mileni Radulović na Fakultetu dramskih umetnosti i u čijoj je klasi poznata glumica diplomirala. Kao i obično, optuženi ima podršku nekadašnjeg fudbalera Dušana Savića i njegove supruge Marine Rajević Savić.

 

Kako pišu domaći mediji, nakon što ju je optuženi pitao da li mu je tokom sedam godina ikada uputila primedbu i žalila se, Milena Radulović je rekla:

 

Molila sam vas da ne radite to, gledali ste me kako venem. Kako me uništavate. Velika je razlika prvih šest i po godina, ne možete da me pitate kao celinu.

 

Milena Radulović ima podršku najbližih
Milena Radulović ima podršku najbližihfoto: Antonio Ahel/ATA Images

Kako Blic prenosi, glumica je na pitanje da li ju je Aleksić optuživao odgovorila:

 

–  Ucenjivali ste me mojom sramotom, niko nije smeo da vam kaže "ne". Sami ste pričali da grupom samo Mika upravlja – rekla je.

 

 

BONUS VIDEO

MILENA RADULOVIĆ: POSLE NJE U SRBIJI VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO!

 

makonda-tracker