kraljevski

Upoznajte princezu Mariju od Srbije: Princ Filip i princeza Danica podelili prve fotografije ćerkice

2

Novorođena princeza Marija Karađorđević stigla je na svet početkom novembra, a njeni roditelji sada su pokazali kako ona izgleda

Princeza Danica i princ Filip Karađorđević na svom venčanju
Princeza Danica i princ Filip Karađorđević na svom venčanjufoto: Dragana Udovičić

 

Princeza Danica Karađorđević donela je početkom novembra na svet svoje drugo dete, a princ Filip i ona postali su ovog puta roditelji devojčice.

 

Ponosnoj mami i tati malog princa Stefana sada se pridružila princeza Marija od Srbije, a kraljevski par sada je podelio prve fotografije svoje novorođene ćerke.

 

Princ Filip i princeza Danica odlučili su da objave dve porodične fotografije sa svojom ćerkom princezom Marijom, 18 dana od njenog rođenja – navodi se u saopštenju kabineta princa Filipa.

Fotografije su nastale u stanu prinčevskog para na Vračaru, a na jednoj od fotografija sede u svom domu, princeza Marija je u naručju svoje majke princeze Danice dok princ Filip u krilu drži njihovog sina princa Stefana.

 

 

Na drugoj fotografiji, prinčevska porodica je u društvu svojih rodtelja: majke princa Filipa, princeze Marije da Glorije od Orleana i Braganse, princeza od Brazila, vojvotkinje od Segorbe, grofica od Rivadavije i bivše princeza od Jugoslavije. Na fotografiji su takođe roditelji princeze Danice, čuveni srpski slikar Milan Cile Marinković sa suprugom Bebom Marinković.

 

 

Podsetimo, kraljevski par je u braku od 2017. godine, a jednom prilikom su ispričali da je sve počelo veoma romantično.

 

Filip i ja smo se upoznali jedne divne jesenje večeri, prilikom večere na Kraljevskom dvoru u Beogradu. Nije nam bilo potrebno mnogo vremena da shvatimo da imamo mnogo toga zajedničkog. Jedina prepreka našoj želji da budemo zajedno bila je udaljenost između gradova u kojima smo živeli – ispričala je Danica.

 

makonda-tracker