kraljevski

Boja i kroj haljine su pun pogodak, a tek šešir: Izdanje princeze Danice s kojim može "ruku pod ruku" s Kejt Midlton

1

Nedavno održano venčanje u Španiji bilo je idealn prilika da princeza Danica ponovo pokaže svoj savršen stil 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Kada su kraljevske porodice u pitanju bez premca prednjače britanska i španska porodica, ali i naša zemlja ima one koji je predstavljaju na važnim dogašajima.

 

Upravo jedan takav upriličen je starinskom zdanju Kasa de Pilatos u Sevilji kada su se venčali sestra našeg princa Filipa Sol Medina Orleans - Braganze, grofica od Ampurijasa, i njen verenik Pedro Domingezo - Manjon Torom.

 

Za tu priliku princ Filip i princeza Danica Karađorđević otputovali su put Španije, gde se održala svečanost na kojoj su uživali i drugi članovi kraljevskih poorodica. Venčanje je bilo upriličeno u prelepom porodičnom zdanju, palati sa kraja 15. veka.

 

 

Kao što dolikuje kraljevskom paru, princeza Danica bila je izuzetno elegantna u midi haljini golubije sive boje, koju je specijalno za ovu priliku dizajnirala poznata srpska modna kuća. Danica voli eleganciju i uvek se trudi da u skladu sa prilikom bude na visini zadatka.

 

Osim bogate, raskošne haljine princeza Danica je ponela i prelepi ručno rađen šešir, pa je mnoge podsetila ni na koga drugug nego na princezu od Velsa, Kejt Midlton. 

 

Uz nju je blistao i njen suprug princ Filip, koji je za ovu priliku obukao prugaste pantalone, crni frak, belu košulju i svetloplavi prsluk i kravatu u istoj nijansi. Sa njima je bio i njihov sinčić Stefan, koji je poput malog Džordža, bio izrazito elegantan i simpatičan - on je nosio braon bermude, belu košuljice i crne dokolenice, a u crkvi je svemu dodao i teget sako.

 

Sve u svemu bili su savršeni, preslatki i baš poput onih 

makonda-tracker