mladi i zaljubljeni

Brenin sin ljubi maminu koleginicu: Viktor uživa u ljubavi sa ZGODNOM PEVAČICOM koju je Srbija odmah zavolela

1

Iako Viktor ne voli pažnju javnosti njegov ljubavni život je stalno u žiži interesovanja 

Koga ljubi Viktor Živojinović?
Koga ljubi Viktor Živojinović?foto: Instagram / viktorernest

Mlađi sin naše poznate pevačice Lepe Brene, Viktor Živojinović često je jedna od tema srpskih medija iako se ne bavi javnim poslom.

 

Zbog popularnosti ostalih članova svoje porodice on retko kada uspeva da sakrije bilo šta od javnosti, a njegov privatni život je ono što najviše intrigira javnost.

 

Mediji su brujali nakon što je on pre izvesnog vremena raskinuo dugogodišnju vezu. Taman kad se bura oko tog raskida smirila stigle su nove lepe vesti da Viktor ima novu devojku, atraktivnu koleginicu njegove majke.

 

 

U pitanju je, kako su mediji otkrili, nekadašnja Zvezda Granda, Lena Čolak, koju je srpska publika odmah zavolela zbog neobičnog stalinga i frizure, kakvu smo na našim prostorima retko kada imali prilike da vidimo, naročito na poznatim osobama.

 

Ona je godinama imala dve boje kose i nedavno je odlučila da to promeni.

 

 

Mediji su pre dve godine ovako pisali o poznatom paru:

 

- Viktor i Lena se poznaju već neko vreme, jer je ona bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima. Viktoru se dopada koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kom su bili, pa kada je ugledao, bio je baš srećan - pričao je izvor za "Star".

 

 

Lena je veoma aktivna na društvenim mrežama, a fotografije koje deli sa praticima nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

 

Podsetimo da je Viktor pre bio u vezi sa Sandrom Miljaković, a nedavno je kupio i novi stan na Novom Beogradu u kojem vreme provodi sa svojom novom devojkom Lenom.

 

Bonus video:

 

Zavirite na proslavu rođendana legendarne Lepe Brene 

 

 

 

makonda-tracker