divan dan

Rođendan Viktora Živojinovića: Kad su dve čuvene pevačice uzele mikrofone – usledio je PROVOD ZA PAMĆENJE

0

Gosti na rođendanskoj zabavi Viktora Živojinovića su u sjajnom raspoloženju celu noć proveli na podijumu za igru. Među zvanicama bilo je dosta javnih ličnosti.

 

Brena, Boba i Viktor
Brena, Boba i Viktor foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Viktor Živojinović, sin legendarnog tenisera Bobe Živojinovića i pevačice Lepe Brene, proslavio je svoj 25. rođendan. Među gostima bilo je dosta poznatih ličnosti, a atmosfera je bila vatrena.

 

Viktor Živojinović je, barem sudeći po snimcima i fotografijama kojih danas na društvenim mrežama ima jako mnogo, celo veče proveo igrajući i pevajući. A što i ne bi, kad tako i dolikuje jendom slavljeniku.

 

Rođendan Viktora Živojinovića
Rođendan Viktora Živojinovićafoto: Viktor Živojinović Instagram

Najveća podrška na plesnom podijumu mu je bila mama Brena, sa kojom je zagrljen pevao i igrao dobar deo večeri.

 

U jednom trenutku za slavljenika su doneli veliku tortu. Mama Brena i tata Boba Živojinović su stali pored njega u tom trenutku i svi zajedno su otpevali rođendansku pesmicu.

 

Rođendan Viktora Živojinovića
Rođendan Viktora Živojinovićafoto: Viktor Živojinović Instagram

U jednom trenutu i Brena se latila mikrofona i otpevala sinu neke od svojih najvećih hitova.

 

No, za dobru atmosferu tokom večeri su ipak bile zadužene naše druge dve pevačke zvezde. (Više fotografija sa proslave pogledajte u našoj galeriji) 

 

1 / 8 Foto: Viktor Živojinović Instagram

 

Najveći deo večeri za mikrofonom bila je Ana Bekuta. Nizao se hit za hitom, a primetno je bilo da su svi gosti bili više nego dobro raspoloženi. Atmosferu je do usijanja dovela Aleksandra Prijović kad je i ona zapevala.

 

Među gostima na zabavi bio je i sin političara Ivice Dačića, Luka, kao i Bobin sin i muž Aleksandre Prijović, Filip Živojinović, zatim Sofija Šašić, ćerka pevača Željka Šašića i mnogi drugi.

 

 

makonda-tracker