nestvarno

Zidovi u staklu, pogled na ceo grad, a enterijer – to morate da vidite: Ovo je stan Viktora Živojinovića od 700.000 €

2

Kad na Beograd padne noć, s prozora pada pogled na svetlima okupanu prestonicu

Lepa Brena je kupila sinu stan od 700.000 evra
Lepa Brena je kupila sinu stan od 700.000 evra foto: Dragan Kadić

Proteklih mesec dana, porodica Lepe Brene bila je u centru pažnje medija zbog neverovatnog uspeha koji ji postigla supruga Filipa Živojinovića i popularna pevačica Aleksandra Prijović.

 

Mlađi sin Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića Viktor Živojinović takođe je često bio tema medija jer je na svakom koncertu bio velika podrška svojoj snahi.

 

Iako je veoma imućan momak, Viktor vodi jedan noramaln mladalački života. Ipak, kako je navikao da uživa u luksuzu, tako je nastavio i po osamostaljivanju, pa je prošle godine odlučio da kupi novi stan i iseli se iz luksuzne porodične vile na Bežanijskoj kosi.

 

Brena i Boba su za Viktora izabrali stan od 140 kvadrata na Novom Beogradu, za koji su navodno izdvojili čak 700.000 evra.

 

Smešten u luksuznom delu grada, Filipov stan je prava oaza mira, uređena prema poslednjim svetskim trendovima u uređenju enterijera.

 

1 / 5 Foto: Instagram / viktorernest

 

Na zidovima, koji nisu u staklu, nalaze se umetnička dela, nameštaj je luksuzan, moderan i, što je najvažnije, udoban, o čemu svedoči i jedna od fotografija koje je Viktor jednom prilikom podeli na društvenim mrežama.

 

Možda i najveći utisak daje zid, koji je ceo u staklu, a sa kojeg se pruža prelep pogled na Beograd koji okupan svetlima nikad ne spava.

 

Bonus video:

 

Pogledajte i kakva jahta je u vlasništvu Lepe Brene i Bobe 

 

 

makonda-tracker