(foto)

Mediji bruje da je Viktora zamenila lepotanom koga poznaje GODINAMA: Ovo je novi dečko Milice Tomašević?

1

Ko je novi dečko Milice Tomašević?

ko je novi dečko milice tomašević?
ko je novi dečko milice tomašević?foto: Marija Mladjen/ATAImages

Glumica Milica Tomašević uživala je neko vreme u ljubavi sa sinom Lepe Brene i Bobe Živojinovića, Viktorom Živojinovićem, ali romansa nije dugo potrajala. Podsetimo, dok su bili u vezi, Milica je imala samo lepe reči za mlađeg naslednika Brene i Bobe, pa ga je hvalila da je lepo vaspitan.

 

Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lep — rekla je glumica tada za Informer, a ubrzo se saznalo da par više nije zajedno.
 

Nedugo nakon raskida sa Viktorom Živojinovićem, počelo je da se spekuliše da lepa glumica, ima novu ljubav i novog momka.

 

Budući da je javnost lako saznala sve detalje veze s Viktorom, sasvim je oćekivano što je glumica rodom sa Kosova odlučila da ovoga puta malo pričeka pre nego što predstavi novog momka, a, veruje se, to je učinila nedavnoim fotografijama sa letovanja.

 

 

Milica provodi vreme na odmoru, a sa njom je Vuk Papić, momak i direktor fotografije, s kojim godinama sarađuje, kako ona, tako i njena sestra Anđelka Tomašević.

 

1 / 7 Foto: Milica Tomašević Instagram

 

Milica je podelila na svom Instagramu fotografije s broda, na kom leži ispreplatanih nogu sa momkom, a tagovala je upravo Vuka. 

 

S obzirom na takve fotografije i poze, naslućuje se da su oni uplovili u romansu, a ostaje da se vidi hoće li Milica to potvrditi ili demantovati.

 

Bonus video:

 

makonda-tracker