SREĆNO

Stefan Živojinović proslavio rođendan: Brat mu čestitao, pa otkrio da Brenin naslednik više ne izgleda ISTO

1

Stefanu su mnogi predviđali veliku muzičku karijeru, ali se on nije pronašao u muzici 

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Sin naše poznate pevačice Lepe Brene, Stefan Živojinović, napunio je 31. godinu, a nakon što se povukao sa javne scene retko kada imamo priliku da ga vidimo na malim ekranima.

 

Iako su mnogi mislili da će krenuti majčinim stopama čini se da ipak sada nije bilo pravo vreme da počne da gradi muzičku karijeru. Stefan je otpočeo privatni biznis i sada živi mirnijim životom.

 

Ipak, zahvaljujući njegovom mlađem bratu Vikotoru Živojinoviću imali smo priliku da vidimo kako Stefan sada izgleda.

 

 

On je dosta promenio svoj imidž, sada ima nešto dužu kosu i bradu. 

 

Viktor je podelio njihovu zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu uz koju je napisao:

 

- Srećan rođendan bate.

 

Njegova majka Lepa Brena ga je oduvek podržavala u svemu što je želeo da radi. Tako je bilo kada je počeo da peva, ali i kada je rešio da ipak to ostavi možda za neko drugo, bolje vreme. 

 

Stefan Živojinović proslavio rođendan
Stefan Živojinović proslavio rođendanfoto: Instagram / viktorernest

 

Ona je u više navrfata govorila o tome da ne želi da utiče na to čime će se njeni sinovi baviti, ali i da im je ona uvek podrška, ma šta oni da odluče.

 

- Podržali smo njegovu odluku da se ne bavi više muzikom. Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše dece. Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo.

 

Ovako je Stefan izgledao ranije
Ovako je Stefan izgledao ranije foto: Instagram

 

Nakon što se Stefan povukao iz javnosti mnogi su se pitali šta se sa njim dešava. I tada je Brena uspela da objasni o čemu je reč.

 

- Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - rekla je Brena tada za "Stori".

 

 

 

makonda-tracker