potpuno iskreno!

ROĐENA SAM ZA OVAJ POSAO, A PEVALA BIH SA KIJOM I SLOBOM: Luna Đogani otvoreno o svom lečenju, ljubavnom životu, a otkrila i sa kim bi SNIMILA DUET!

1

Đoganijeva je otkrila detalje o svojoj ljubavnoj vezi sa Markom Miljkovićem, o poslovnim planovima, ali i o temi koja je i dalje zanimljiva - bivšem dečku Slobi Radanoviću i njegovoj nekadašnjoj supruzi Kiji Kockar.

Sloba Radanović
Sloba Radanovićfoto: Sonja Spasić

Kako bi reagovala da ti menadžer kaže da treba da nastupaš sa bivšim dečkom Slobom Radanovićem?

 

"Ne bih reagovala. Znate kako, kada je neko ravnodušan, nema emocija, onda ništa nije problem. Iznela bih to kao profesionalac i rado nastupala sa njim. Posao je posao. Sto odsto. On je meni kao svaka druga osoba u životu. Jednostavno, ne osećam ništa. Nikakve emocije."

 

Misliš da bi tvom dečku Marku smetalo da nastupaš sa Slobom?

 

"On je siguran momak. Siguran je u sebe i u mene, u našu ljubav, i ne bi mi pravio problem. On je baš onako, jedan muškarac kakvog devojka može da poželi. Ne pravi mi scene, nije ljubomoran, baš smo opušteni i uživamo. Nema mesta sujeti, nekim glupostima. On mi je najveća podrška, pored roditelja."

 

Kako bi reagovala da treba da nastupaš sa Kijom Kockar?


"Ni sa njom ne bih imala problem da pevam. Ja sam profesionalac, verujem da su i oni i da im to ne bi bio problem. To bi bila atrakcija da ona i ja pevamo zajedno."

 

Kija Kockar
Kija Kockarfoto: Ana Paunković

 

Ko bolje peva, ti ili Kija?

 

"E sad, ne mogu ja to da pričam (smeh). To mora neko drugi da kaže. Kija jeste talentovana, ima super glas, super se ponaša na sceni, u spotovima. Mislim da je dogurala dotle samo zbog sebe. Nebitno je i da li je talentovana, eto, uspela je. I ja joj na tome čestitam."

 

Da li ste ti i Marko pričali posle izlaska iz "Zadruge" o bivšim ljubavima? O Slobi, na primer?


"Ne. Marko ne voli da priča o bivšim vezama. To baš pokušava da izbegne. Ja sam čak pokušala nekoliko puta da pričamo o tome, da ga pitam o bivšim devojkama, ali neće da kaže. Mislim da je tako i najbolje."

 

Ali ti ne kriješ. U rijalitiju si o svemu opušteno pričala.

 

"Da. Ja volim da opušteno pričam na tu temu, meni je to super. Nemam problem da pričam o bivšim momcima, transparentno govorim o tome. Ali on nije taj tip i ja ga razumem i poštujem to."

 

foto: Damir Dervišagić

Porede te i sa Anastasijom Ražnatović. Da li ti to prija?

 

"Prija mi, naravno. Ali nas dve ne možemo da se poredimo. Prvo, svaka ima svoj fazon. Ona ima nenormalan vokal, stvorena je da peva. Ja sam neki drugi stil. Nema tu veze sa vezom."

 

S kim bi volela da snimiš duet?


"Sa Jelenom Karleušom. Ona je top. Slušam je odmalena. Ona je jedinstvena, posebna. Obožavam je jer se izdvaja od svih izvođača. Nekako je u mom stilu, bezobrazna, arogantna, drska. Svetski izgleda i najviše bih volela da snimim duet s njom."

 

 Jelena Karleuša
Jelena Karleušafoto: Vladimir Šporčić

 

 

makonda-tracker