potpuno iskreno!

ROĐENA SAM ZA OVAJ POSAO, A PEVALA BIH SA KIJOM I SLOBOM: Luna Đogani otvoreno o svom lečenju, ljubavnom životu, a otkrila i sa kim bi SNIMILA DUET!

1

Đoganijeva je otkrila detalje o svojoj ljubavnoj vezi sa Markom Miljkovićem, o poslovnim planovima, ali i o temi koja je i dalje zanimljiva - bivšem dečku Slobi Radanoviću i njegovoj nekadašnjoj supruzi Kiji Kockar.

foto: Damir Dervišagić

Dosta stvari sada pišu o tebi, eto, na primer, da stan koji je Anabela kupila dok si bila u "Zadruzi" nije tvoj.

 

"Ne dotiče me to. Ne čitam te stvari uopšte."

 

Stvarno si oguglala na tekstove sa negativnim kontekstom?


"Naravno. Jača sam nego ikada i niko ne može da mi skine osmeh s lica."

 

Kako je biti Anabelina ćerka?


"Prelepo je. Ona je dobra majka, posvećena. Ona me je dovela dovde, da sedim ovde ponosna, srećna i zadovoljna. Da sam birala majku, ne bih mogla bolju da odaberem."

 

foto: Sonja Spasić

 

To znači da ti je psihijatar pomogao?


"Pomogla sam ja sama sebi. Pomogao mi je i on, ali najviše sam sama. Nisam odustala, došla sam da se borim opet na istom mestu drugi put. I uspela sam i pobedila sam. I sama sebe i druge ljude i sve ljude koji me ne vole. Ti koji me ne vole su me i doveli do ovog mesta, tako da - hvala im."

 

Da li si prestala da piješ antidepresive?

 

"Prestala sam da pijem lekove i ponosna sam što sam to uspela. Jednostavno, smatram da sam sebi najveći prijatelj i niko ne može da mi pomogne osim samoj sebi. Nije mi bilo teško da se skinem sa lekova, jer sam se super osećala. Imam ljubav pored sebe, ispunjena sam. Volim i vole me i imam razloga da budem srećna, tako da mi to ne treba više."

 

Da li bi opet ušla u rijaliti?

 

"Nikada, nikada, nikada. Ne znam šta mora da se desi da opet uđem tamo. Stvarno sam preumorna od svega toga."

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta kaže o mogućoj saradnji sa Slobom i Kijom.

 

makonda-tracker