glossy intervju

SVI DETALJI PROSIDBE I PREDSTOJEĆEG VENČANJA: Ljuba Perućica i Katarina Kolozeus otkrivaju kako je počela njihova LJUBAVNA PRIČA, a evo šta kažu o PRINOVI!

0

Folk pevač Ljubomir Perućica i bivša voditeljka Katarina Kolozues za jesen su zakazali svadbu.

foto: Privatna Arhiva

Jesi li ga proveravala nekad?

 

– Proveravao je on mene, ja njega nisam. Ja nikada u životu nisam uzela njegov telefon da ga proveravam. To je meni remećenje njegove privatnosti da ja uzimam njegov telefon. To je privatna stvar. Žena treba da bude sigurna u sebe, a ako nekada nešto saznam, on zna kakva sam. Ja bih to odmah presekla jer ja prevare ne praštam. Nikada u životu nisam praštala, pa ne bih ni sada. Kasno mi je da se menjam.

 

Pošto trenutno pripremaju svadbu, zanimalo nas je da li imaju tremu zbog same svadbe i koliko su opterećeni svim detaljima.

 

– Mi kao pripremamo svadbu. Mi ne pripremamo ništa. Mi smo toliko neozbiljni. Zapravo, ne možemo da nađemo slobodan dan kada mi možemo da se bavimo time. Svaki dan je nešto. Pogotovo sada oko snimanja njegovih spotova. Mi smo prvo muziku zakazali, pa smo prema muzici odredili datum svadbe, prema muzici biramo salu – ispričala nam je buduća gospođa Perućica.

 

– Generalno smo se odlučili za salu i za muziku. Ostalo je još samo da odemo da potpišemo ugovor za organizaciju svega. Ostale stvari kao što su dekoracija, to može da se reši, a ono najvažnije što ne može posle da se pomera, to smo rešili – dodao je folk pevač.

 

Jeste li spremni za brak?

 

– Ništa to nama ne znači. Neća se nama ništa promeniti jer mi već dugo živimo zajedno. To ti dođe kao vanbračna zajednica – tvrdi Ljuba.

 

A da li vam nekada prolazi kroz glavu da li nešto može da krene po zlu?

 

– Može, uvek može da krene po zlu, ali mislim da kod većine krenu ti problemi jer ti ljudi ne žive pre braka zajedno i ne upoznaju se dovoljno dobro, a on o meni zna sve i ja o njemu znam sve. Žene misle ako potpiši papir da su se tada osigurale. Ma to ne znači ništa. Kada neko želi da ode, on će otići i bilo papira ili ne bilo, bilo petoro dece, neko kada ima nameru taj će da ode i nemaš način da ga zaustaviš – odgovorila je Katarina.

 

Malo je poznato da je Katarina baš zbog ljubavi odlučila da ostavi svoj posao. Zanimalo nas je da li danas možda žali što je tako odlučila.

 

– Ne, ne žalim, zato što sam zahvaljujući mom poslu, ja sam njega i upoznala i to je trenutno najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Nije mi žao zato što, dok sam radila, ja sam ceo dan radila i imala sam jako malo vremena za njega. Sada se sve promenilo. Sada imam vremena za njega. Ranije smo stalno visili na telefonu, što ja inače mrzim, a sada imamo vremena jedno za drugo. To ne znači da ja nisam volela svoj posao, samo ja sam nešto drugačija nego što su većina devojaka danas. Meni je važnija porodica od karijere i zbog porodice sam spremna da žrtvujem karijeru – tvrdi Katarina.

 

foto: Privatna Arhiva

S obzirom na to da je Perućica pevač, koliko je bilo teško Katarininim roditeljima da prihvate njega za zeta.

 

– Moji roditelji imaju super odnos sa njim i doživljavaju ga kao svoje dete. Čak, moj tata se više čuje sa njim nego sa mnom – rekla nam je Ljubina verenica.

 

A, da li Ljuba i Katarina žele da se ubrzo ostvare i u ulozi roditelja?

 

– Kada bi listu pravili, to bi bilo na prvom mestu – odgovorio je pevač.

 

– Mi smo se dogovorili, ako ja slučajno ostanem trudna pre tog oktobra kada planiramo svadbu, svadba se pomera i svadbe neće biti. Biće sledeće godine. Meni je lično, a i njemu, bitnije to dete nego svadba – dodala je Katarina i otkrila da li Ljubu vidi kao savršenog oca njihovog deteta:

 

– Mogu da kažem jer je on stvarno dobar. Nekada je čak i previše dobar. Nekad je i naivan, što mene zna da iznervira jer on je dobar pa misli da su dobri i drugi ljudi. Deca ga obožavaju i on obožava decu i verujem da će biti odličan otac – tvrdi bivša voditeljka.

 

Zanimalo nas je da li je Ljuba izgubio obožavateljke otkad je zaprosio Katarinu.

 

– Primetio sam da kada okačim neku fotografiju na “Instagram” da imam određeni broj lajkova, a kada objavim fotografiju sa njom, onda je to tri puta više lajkova. Izgleda da se mi kao par ljudima sviđamo – rekao je Perućica.

 

– Devojčice se i dalje okreću za njim. Kada uđemo u supermarket, one trče između rafova i gledaju ga. To se ništa nije promenilo – dodala je Katarina.

 

 

makonda-tracker