glossy intervju

MNOGO MI ZNAČI PODRŠKA SEKE ALEKSIĆ: Poznata glumica iskreno o prijateljstvu sa folk zvezdom, a evo koji njen savet NIKADA NEĆE ZABORAVITI!

0

Glumica, pevačica i bivša učesnica Zadruge, Višnja Petrović u intervjuu za Glossy otkriva svoje prve utiske o singlu prvencu, ko je njen “čovek pravi”, te da li bi opet ušla u rijaliti.

foto: Instagram
foto: Instagram

Višnja Petrović glumom se bavi od svoje osme godine, a kako kaže, pozorište je njena najveća ljubav. Ipak, nakon kraćeg učešća u rijalitiju Zadruga 2, rešila je da se oproba i u muzičkim vodama, pa je pre nekoliko dana izdala svoju prvu pesmu pod nazivom "Čovek pravi". Kako kaže, u uspeh pesme nije sumnjala, a u razgovoru za Glossy.rs osvrće se i na učešće u rijalitiju, otkrivajući da li bi ponovo napravila takav korak, svoju dugogodišnju glumačku karijeru, ali i prijateljstvo sa pevačicom Sekom Aleksić, koja joj pruža veliku podršku.

 

Singl prvenac je ugledao svetlost dana. “Čovek pravi” je već pobrojao mnoge simpatije kod publike. Kakvi su vaši prvi utisci?

 

Kada sam birala saradnike nisam sumnjala ni jednog trenutka u uspeh pesme. Ali sam jako iznenađena količinom pozitivnih komentara i oduševljenjem publike.

 

Ko je za vas “pravi čovek” i šta vam predstavlja u životu?

 

Moj Čovek Pravi je osoba pred kojom mogu da razmišljam naglas. Neko ko je tu da razume, da podrži, i podnese mene kada sam i samoj sebi nepodnošljiva. Osoba koja ne želi da me menja već me voli baš ovakvu kakva jesam.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIŠNJA PETROVIĆ (@visnjevachaaaa) on

Kako ste se odlučili za muzičku karijeru?

 

Godinama unazad ljudi iz sveta muzike su me nagovarali na ovaj korak, iako me ranije to nije interesovalo već sam pevala što bi se reklo samo za svoju dusu i odabrane prijatelje. Mom drugu i menadžeru Saši Đuriću je pošlo za rukom da me nagovori i da pristanem.

 

Oprobali ste se i u glumačkim vodama, glumili ste u popularnoj seriji “Selo gori a baba se češlja”. Kakvo je to iskustvo za vas i da li biste opet se oprobali u tome?

 

Glumom se bavim profesionalno od svoje 8 godine, dete sam Kruševačkog pozorišta i sve do ulaska u Zadrugu je to bio moj posao. Uvek je zadovoljstvo saradjivati sa velikim profesionalcima u svom poslu, ali ipak pozorište je moja najveća ljubav.

 

Da li je bilo momenata kada ste u privatnom životu odglumili neku situaciju?

 

Apsloutno! Ne volim da se foliram, vrlo sam direktna i otvorena i retko imam kočnicu da kažem sta mislim, ali se u životu dese situacije kada odglumiš da bi izbegla potencijalne razgovore bez poente.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIŠNJA PETROVIĆ (@visnjevachaaaa) on

Šta je bilo presudno da promenite izbor profesije?

 

Znatiželja. Početak moje muzicke karijere ne znači da se odričem glume.

 

Koliku vam podršku pruža vaša prijateljica Seka Aleksić?

 

Jako mi znači njena nesebična podrška kako medijska tako privatna. Kao početnik jako je lepo imati nekoga ko je najbolji u svome poslu za vetar u leđa.

 

Koje vam je savete davala za početak karijere?

 

Da budem svoja u svakom trenutku.

 

U kojim stvarima ste Seka i vi slične?

 

Vezuje nas pozitivna energija i sličan smisao za humor.

 

Da li biste opet ušli u neki rijaliti, i kako danas gledate na to?

 

Ne bih, jer smatram da nema poente ući drugi put. Na to gledam kao jedno bogato životno iskustvo jer sam u rijalitiju upoznala svoje osobine kojih nisam bila svesna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIŠNJA PETROVIĆ (@visnjevachaaaa) on

Jednom prilikom ste rekli da ste vrlo nepredviva osoba. U kom smislu ste to mislili i zbog čega?

 

U smislu da na jednu istu situaciju mogu da odreagujem na više načina, u zavisnosti od svog raspoloženja od želje da lupim šamar do toga da poljubim nekog (smeh).

 

Kakva je Višnja kad voli?

 

Nežna, ljubavna, zahvalna za svaku sitnicu. Spremna da promeni državu, lojalna, maštovita i sa njom ti nikada nije dosadno (smeh).

 

Kako vidite sebe u narednih pet godina?

 

Kao srećnu i zadovoljnu ženu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIŠNJA PETROVIĆ (@visnjevachaaaa) on


 

 

makonda-tracker