spremna je

USKORO ĆETE UPOZNATI NOVU INDI: Pevačica Glossy čitaocima otkriva zbog čega je izabrala drugačiji muzički žanr, ali i kakav muškarac bi mogao osvojiti njeno SRCE! (FOTO)

0

Rešila je da domaćoj sceni prikaže nešto novo!

 

Koji muškarci su po tvom mišljenju najmarkantniji?

 

Ta Francusko-Marokanska kombinacija me privlači, veoma su zanimljivi, nije to kod nas još viđeno. Arapi su takođe veoma interesantni, nisu svi oni fine spoljašnosti, ali imaju nešto. Malo je njih što me privlače. Na nastupe mi obično dolaze oni koji me u tom smisli ne zanimaju. 

 

 

S obzirom na to da ti životnog iskustva ne manjka, kakve savete daješ mladim kolegama?

 

-Umorila sam se od davanja saveta, ja sam ti kao Devica Marija, svako ko mi je drag, od mene dobija mnoštvo blagonaklonih reči, kako bi što pre shvatili šta ih očekuje. Scena je ozbiljna bara, puna krokodila, sa kojima treba da se izboriš i opstaneš. Ne mora da se uspe, kao u snovima, ne možemo svi da budemo zvezde, ali možemo da opstanemo.

 

-Koja životna prekretnica te je naučila da prihvatiš sebe onakvu kakva zapravo jesi?

 

- Interesantno pitanje. Samo moje tapkanje u mestu me je naučilo mnogo toga. Iskustvo, godine, su mi dali mnogo odgovora. A šta prolazimo na životnom putu, je veoma diskutabilno i o tome se može pričati u nedogled. 

 

-Kako si nas zaintrigirala novim mužičkim žanrom, kada publika može očekivati solo izdanje?

 

- Za koji dan, verovali ili ne. Najavljujem novu Indi!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ?????????? (@indy_ara_indira) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker