spremna je

USKORO ĆETE UPOZNATI NOVU INDI: Pevačica Glossy čitaocima otkriva zbog čega je izabrala drugačiji muzički žanr, ali i kakav muškarac bi mogao osvojiti njeno SRCE! (FOTO)

0

Rešila je da domaćoj sceni prikaže nešto novo!

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Indira Aradinović Indy prati svetske muzičke trendove, te je glas ukrstila sa mladim influenserom Andrijom Jo,  koji polako osvaja mlađu populaciju širom zemlje.

 

Kako ističe ovaj "izlet" u popularne žanrove smatra dobrom uvertirom za svoju novu numeru, koja će uskoro ugledati svetlost dana. 

 

Indy za Glossy.rs otkriva kakvi je muškarci privlače, kakve transformacije možemo očekivati ali koga svakodnevno iznenađuje svojim izborima.

 

 

- Udružila si snage sa mladom youtube zvezdom, snimivši interesantu numeru pod nazivom "Žurim", u kojoj si oživela svoj hit "Bato bre". Na koji način je došlo do saradnje?

 

 

- Mogu reći da sam bila nespremna na taj korak, imala sam potpuno drugačiju viziju te pesme, ali će se to ostvariti kasnije. Sada je važno da se pesma svidi publici. Andrija je neko ko je potpuno drugačiji, došlo je neko novo vreme, on se uklapa u moju viziju karijere. Sve se menja i drago mi je da prihvatamo kvalitetne promene. Andrija me je pozvao, ja sam odmah prihvatila, kada sam čula pesmu.

 

 

- U spotu glumiš uniformisano lice, tačnije policajku, koja izgovara stihove dobro poznate numere, čime si pokazala moć vizuelne transformcije. Šta možemo da očekujemo u narednom periodu, kada su modni podvizi u pitanju?

 

 

-Mnogo volim svetsku scenu i mislim da to mogu ispratiti. Mislim da mi baš pristaju ekscentrične stvari, uživam u vizionarskom domenu, koji me čini posebnom. Uvek ću biti drugačija. Videću da li ću nekoga kopirati, ne krijem da nekada imam na umu da iskopiram neku svetsku zvezdu, ali ko to ne radi! Svi mi imamo neke uzore.

 

- Koga svakodnevno iznenađuješ odlukama, a od koga dobijaš najviše pohvala?

 

Iznenađujem svoje fanove, a od njih mogu reći dobijam i najviše pohvala, oni su merilo kada pogrešim, kada uradim pravu stvar. Nisam sujetna i nemam problem da prihvatim kritiku. Mene narod voli, prihvaćena sam od prvog dana i to mi je posebno drago. 

 

 

-Posao kojim se baviš sa sobom nosi mnogobrojna putovanja, interakcija s publikom i upoznavanja s različitim kulturama. S obzirom na to postoji li mesto na kom se osećaš najispunjenije i zbog kog bi možda napustila Srbiju?

 

-Dete sam koje je rođeno u Beogradu i ne govorim engleski uopšte. Nije me to zanimalo, ali sam shvatila koliko je on važan, te se spremam da ga apslorviram. Onda mogu da živim gde god želim, jer kad znate jezik, onda vam je svet na dlanu. Ne bih mogla u hladnim, skandinavskim zemljama, ali Australija, Amerika, Španija i Francuska su ono gde bih se prilagodila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ?????????? (@indy_ara_indira) on

Nastavak na sledećoj strani

 

makonda-tracker