glossy intervju

LJUBAV JE JEDINO U ŠTA VERUJEM: Tijana Dapčević iskreno o porodici i roditeljstvu, a evo šta kaže o BRAKU dugom više od decenije!

0

Pevačica Tijana Dapčević posle prijatnog odmora koji je provela sa porodicom na Kopaoniku za portal Glossy.rs otkriva sve detalje sa zimovanja, priča o najnovijoj pesmi „Prezir“, te tvrdi da ne postoji osoba koju može da prezire u životu.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

 

Nova pesma „Prezir“ je izašla tačno na vaš rođendan 3. februara. Kakvu to simboliku predstavlja za vas?

 

Pesma „Prezir“ je izašla baš trećeg februara jer sam želela da je poklonim sebi i svojoj publici za rođendan. Dugo je stajala „u fioci“ i čekala pravi trenutak, a rođendan je uvek pravi trenutak za poklone, pogotovo kada su ti pokloni u obliku muzike.

 

Da li smatrate da svaka žena mora u ljubavi da prođe “put od obožavanja do prezira“?

 

Naravno da ne, nisam imala takvo iskustvo nikada, ali sigurno da ima onih koji jesu. Možda je ovo pitanje više za autora teksta, nego za mene, ja sam samo izvođač radova.

 

Šta treba da se desi da Tijana oseća prezir prema nekome?

 

Uh, ne znam, nisam čak sigurna ni da je to uopšte moguće, zato što mi se baš nikada nije desilo da nekoga toliko ne podnosim, da mržnja prema njemu preraste u prezir. Ne bih to dozvolila nikada, ni sebi, a ni drugoj strani da me toliko poremeti i povredi, da ga prezirem. Uglavnom izbegavam bilo kakvu negativnu energiju i ljude koji je šire, trudim se da budem okružena isključivo onima sa kojima mi je lepo, tako da uživam.

 

U kojim situacijama ste upali u neki vrtlog nemira?

 

U kružnom toku na Slaviji.

 

Na koji način ste vi doživeli novu pesmu?

 

„Prezir“ je nastao ubrzo posle „Reseta“ ali, kao što sam već rekla, nismo hteli odmah da je objavimo, čekali smo najpogodniji momenat za tako nešto. Možda je to više kao nastavak „Reseta“, kad potrošiš sve reči i sva osećanja, pa ostanu samo sećanja na svu tu prazninu, u kojoj si ti nekada video čitav jedan svet. Da se sad ne ponavljam, ali nije mi se nikada desilo da prezirem nekoga, tako da je nisam lično doživela, ja sam tu samo da prenesem ono što su autori hteli da kažu.

 

Zimovanje ste proveli na Kopaoniku. Kakve utiske donosite sa porodičnog putovanja i koliko volite da uživate u zimskim čarolijama?

 

Mi najviše uživamo na moru, leto je naše godišnje doba, ali od kada smo pre dve godine počeli da odlazimo na Kopaonik – apsolutno smo se zaljubili u skijanje i jedva čekamo svaki odlazak tamo. Vuk i Milan skijaju odlično, odavno, dok je meni u početku bila frka da stanem na skije, dok mi Nenad Miljojković, naš instruktor skijanja nije posle samo jednog časa pokazao da sam zapravo prirodni talenat za skijanje, tako da sad svi zajedno skijamo i verovatno ćemo otići još jednom, da još malo uživamo i zaokružimo sezonu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker