BEZ DLAKE NA JEZIKU

JA SAM U LJUBAVNIM KOFERIMA VEĆ 18 GODINA: Suzana Mančić otvoreno o svom braku, ćerkama, razvodima, ali i koja javna ličnost je za nju NAJVEĆI DASA

1

Najslavnija loto-devojka sa ovih prostora i dan danas je vrlo aktivna i ima mnogo toga da pruži domaćoj publici

 

foto: Marina Lopičić

 

TROŠITI PO SVOME

 

Pristalica ste estetske hirurgije i izgledate fantastično. Hajde da ženama sugerišemo šta bi trebalo, a šta ne bi trebalo da rade na svom licu i telu.

 

- Jesam pristalica estetske hirurgije, ali danas antiejdžing ima toliku primenu da stvarno ne treba ići pod nož bez velikog razloga. Drage žene, negujte svoje telo i lice, ali pre svega, negujte svoju individualnost. Na ulici hodaju lica istih oblika usana, obrva, jagodica, brade, iste grudi. Otišli smo u drugu krajnost.

 

Kako se danas osećate nakon operacije oba kuka?

 

- Super! Hvala doktorima!

 

Zamerali su vam da previše trošite na odeću, da nosite pravo krzno, štošta. Da li vas kritike lako pogađaju?

 

- Ha! Svoje novce mogu da trošim kako ja hoću. Takođe, mogu da volim svog psa, a da ipak nosim krzno. U čemu je problem? Čemu toliko nametnutih ograničenja?

 

foto: Vladimir Šporčić

 

Izlazite li uveče, kako se odmarate?

 

- Naizlazila sam se za tri života. Sve češće večeri provodim uz omiljene serije kao što je "Dauntonska opatija" ili uz dobru knjigu. Ne propuštam priliku da skoknem do "Madere" ili "Kluba književnika", poslušam neki koncert, vidim pozorišnu predstavu. Ali ne više tako fanatično kao nekad.

 

 

NEKA JE VIDELA BRAČNI ŽIVOT

 

Prošli ste kroz razvod braka, a sada je to isto doživela vaša ćerka Teodora. Šta ste joj rekli, kakav savet dali?

 

- Razvod je stvar odluke kakav život želiš, šta očekuješ od sebe i partnera. I dokle možeš da ideš u kompromisima. Teodora je mlada, kratko je bila u braku i nije žurila s decom, tako da su to olakšavajuće okolnosti. Drago mi je da je iskusila ljubav, da je videla kako izgleda bračni život, sve to je za nju bilo dragoceno iskustvo. E sad, svaki raskid nije prijatan, ali u njenom slučaju postoji civilizovano rešenje.

 

makonda-tracker