BEZ DLAKE NA JEZIKU

JA SAM U LJUBAVNIM KOFERIMA VEĆ 18 GODINA: Suzana Mančić otvoreno o svom braku, ćerkama, razvodima, ali i koja javna ličnost je za nju NAJVEĆI DASA

1

Najslavnija loto-devojka sa ovih prostora i dan danas je vrlo aktivna i ima mnogo toga da pruži domaćoj publici

foto: Marina Lopičić

 

S ĆERKAMA NIKAD DOSADNO

 

Kakvi su vam bili roditelji? Koje vrednosti su vam usadili i da li ste ih preneli na svoje ćerke?

 

- Bili su izuzetni po mnogo čemu: lepi ljudi, pametni, obrazovani, strogi ali pravični, poklanjali su mnogo ljubavi meni jedinici, ali su od mene očekivali maksimalne rezultate. Da budem pristojna, vredna - prvo domaći zadatak, pa igra - odgovorna, društvena, nesebična. I da mislim svojom glavom, da imam stav i da budem spremna da ga branim. Tako nekako sam i ja vaspitavala Teodoru i Nataliju. Bila sam stroga i zahtevna majka, ali su znale da u meni imaju čvrst oslonac.

 

Imate li veliku porodicu sa majčine i očeve strane, viđate li se s njima na porodičnim slavljima?

 

- Generacija mojih roditelja preselila se na onaj svet. U Srbiji je životni vek kratak. Mi deca, sada već matori ljudi, družimo se, volimo, pomažemo jedni druge. Najlepše mi je kada se okupimo za nedeljnim ručkom ili kada odemo u moju malu vikendicu i provedemo dan zajedno na čistom vazduhu.

 

Kakav karakter imaju Teodora i Natalija? Da li ste zadovoljni odnosom s njima?

 

- Njih dve se razlikuju i po karakteru i po temperamentu. Kao male su se svađale, mirile, udaljavale pa zbližavale... Dovodile su me do očaja. Sada su to dve složne sestre koje se vole, pomažu, izlaze zajedno, dele svoje male tajne. Funkcionišemo dobro, dogovaramo se o svemu, provodimo dosta vremena zajedno, smejemo se, kuvamo, pijemo kafu... Meni s njima nikada nije dosadno, a ni njima sa mnom. Verovali ili ne, mi i dalje letujemo zajedno.

 

foto: Dragan Kadić

 

TITO NAJVEĆI DASA

 

Uvek ste otvoreno govorili o svom privatnom životu. Slomili ste mnoga srca. Da li je neko slomio vaše?

 

- Srećom, srce je veoma izdržljiv organ. Lagala bih ako kažem da mi niko nije slomio srce. Jeste, nego šta! Ali kakav bi to život bio da je drugačije?

 

Šta biste voleli da zaboravite iz svoje prošlosti?

 

- Ništa. Sve treba pamtiti, i dobro i loše. Pobede i porazi, usponi i padovi, pogrešne procene, razočaranja, suze i smeh, sve sam to ja. U pobedi se ne uznesi, u porazu se ne unizi, budi čovek i kada je teško i kada cvetaju ruže. Sve je to moj život.

 

 

Volite predsednika Rusije Vladimira Putina. Šta vam se dopada kod njega kao muškarca?

 

- Pa ne bih rekla baš da ga volim, to je prejaka reč. Na čelu je velike države, velike sile, mudro vlada, vodi sadržajan život, bavi se sportovima. Skidam kapu. To je to.

 

Postoji li neki domaći političar, nekad ili sad, koji bi od vas mogao da dobije kompliment za muževnost?

 

- Nisam bliska s političkim vrhovima, pa ne bih mogla da se odlučim. Za mene je još drug Tito pravi dasa.

 

U nastavku saznajte sve o Suzaninim stavovima o estetskoj hirurgiji, nošenju pravog krzna, ali i razvodima, kako svom, tako i svoje ćerke.

 

makonda-tracker